יחסים עם גבר מבוגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים עם גבר מבוגר
    דנה
    01/07/2007

שלום שמי דנה ואני בת 17.
    רציתי לשאול אתכן/אתכם על עניין שמטריד אותי.
    היו לי מספר לא מועט של התנסויות מיניות עם בנים בגילי וגם שכבתי עם נער פחות או יותר בגילי. אני נהנית ונמשכת לאלה אבל המשיכה העזה האמיתית שלי וכל הפנטזיות המיניות שלי קשורות לגברים בני 50 ומעלה. זה אומנם גברים מסוימים אותם אני מכירה במידה זו או אחרת וגם מאוד מעריכה אותם בדר"כ, אבל העניין מרגיש לא לא טוב. מצד אחד אני מודעת לסיבת המשיכה שלי אליהם. אם מדובר בבגרות, בנסיון, בנחת כלשהי שמרגיעה אותי ואם באבהות או במרות כלשהי שמושכת אותי מאוד. אני לא מאפשרת לעצמי להגיע לקרבה כלשהי מעבר ליחסי ידידות עם מבוגרים אילו כי זה נראה לי לא נכון. בפעמים המעטות שזה הגיע לידי אינטימיות - לא גופנית, עצרתי את זה וניתקתי קשר. אבל בכל זאת העניין קשה לי ומכביד עלי..
    אז..
    האם אותה משיכה נראת לכם לגיטימית?
    האם עלי להיתנסות בקשר ריגשי ופיזי קרוב לגבר מבוגר?
    האם המצב הזה עלול להשתנות לדעתכם?
    ואם למישהו כאן יש מושג ממה הדבר נובע אני אשמח לשמוע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים עם גבר מבוגר

הוספת תגובה

• דנה

אשף
    01/07/2007

למשיכה רגשית ומינית יש הרבה פנים. המשיכה שלך היא הדבר הלא טבעי הכי טבעי שיש. נכון שכשאנו מדמיינים קרבה בין שני אנשים אנו מדמיינים גבר ואישה שנראים בני אותו גיל ,נאים וכו'. בפועל לא כך הדבר . יש גברים שנמשכים לנשים שמנות. ישנן נשים מבוגרות שנמשכות לצעירים בני גילך. יש גברים שנמשכים לנשים בהריון ויש למשל נשים שנמשכות לגברים שעירים במיוחד.יש גברים שמעדיפים נשים צעירות ויש המון נשים שמעדיפות גבר מבוגר כי הוא ,אולי, מקרין ונותן להן ביטחון. אין כאן חוקים. אבל יחד עם זה הנטיה שלך עלולה להפריע לך בעתיד ליצור קשרים עם בני גילך. המשיכה שלך לגיטימית אבל היא לא ריאלית. הרי לא תתחתני עם גבר שגדול ממך ב35-40 שנה. נכון? אין לי מושג מאיפה זה נובע אבל אני מציע לך לפנות לעזרתו של פסיכולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנה

סקרן
    01/07/2007

אני אומנם לא פסיכולוג או מאבחן כל שהוא, אבל לדעתי זה לגיטימי...
    יש אנשים שמשכים לבני זוג אחרים שהם כלל לא בני שכבת הגיל. לדעתי לא צריכה להיות שום בעיה בין פערי הגיל עם שני בני הזוג רוצים, וכל עוד אחד מבני הזוג הוא לא קטין. אני למשל מודה ומתוודה הייתי עם נשים גם בנות 60 עוד כשהייתי בן 20..
    לדעתי אבל את קצת צעירה מידיי לגבר בן 50 והוא יכול לנצל את זה ולשחק בך, אני אישית לא הייתי נוגע במישהי שהיא פחות מגיל 20 ואני רק בן 33, כי זה נראה לי שהגיל הזה ממש צעיר מבחינתי, וממש לא בשל למערכת יחסים אינטימית. אבל כל אחד עושה את ההחלטות שלו.
    בכל מקרה תחשבי טוב לפני שאת מתקשרת עם גבר מובגר כל כך, אני אישית חושב שזה לא הכי לעניין, אבל החלטה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורמאלי לגמרי ....

bissman
    01/07/2007

כל אחד והמשיכה שלו וצריך ללכת עם זה . רוצה הרחבה בענין ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסביך אדיפוס

איל40
    02/07/2007

לפני כמה זמן קראתי באחד העיתונים שנשים לעיתים לא מבינות איך יצא שבן זוגם מאד דומה לאבא שלהן. כנראה שדמות הגבר המבוקש נקבעת מתי שהוא בזמן ילדותנו כאשר מושא הגבר של האישה הוא אביה.זה במקרה הטוב שיש אבא .אם חיים בחוסר דמות אב מחפשים אותו בהמשך.אולי זה מה שקרה .הפסיכולוגים טוענים ואפילו נכתבו ספרים ונעשו סרטים על כך. אבל לא תמיד זה חייב להזיק כל עוד הנערה ממשיכה להתבגר ומבינה את צרכיה. אולי מאוחר יותר את תעברי את השלב הזה ותוכלי באמת לבחור לעצמך את דמות הגבר שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו