בעיות בסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בסקס
    חביבה
    12/09/2008

שלום! אני בת 30 והחבר שלי בן 35 ויש לי בעייה שמציקה לי ומעיקה עליי... הסקס עם החבר שלי אינו מזהיר וזו בדיוק ההגדרה הנכונה. היו לי מספר קשרים בעבר בהם הסקס היה מעולה , טוב ואף לא מזהיר כמו במקרה הנ"ל. אני נמצאת בפרשת דרכים גדולה כיוון שאני לא ממש נהנת במיטה אבל הקשר ביניינו מבחינה אישית ממש טוב. התקשורת הבינאישית ביניינו מעולה ולכן ממש ממש קשה לי לוותר על הקשר. אבל כל נושא המיניות והסקס חשוב לי מאד מאד מאד מאד! אגב: אין איזו בעייה שאני יכולה להצביע עליה אצלו או אצלי אבל... חשוב לי לציין כי אני משערת שאחת הסיבות אם לא הסיבה העיקרית לחוסר ההנאה שלי היא העובדה כי איבר המין שלו קטן ואינני מרגישה את החיכוך. בעבר כשניתקלתי בבעייה זו עזבתי את הבחור , האם לנהוג כך גם הפעם? אני מאד מאד מוטרדת. מצד אחד אני שוקלת לנסות אולי אפשר לשפר את הדברים אבל אנחנו מספר חודשים יחד ואין ממש שיפור...אין שיפור משמעותי! ומצד שני אני לא מאמינה ששינויים כאלו מתרחשים אלא אם כן מדובר בקשר בו הכל היה נפלא ופתאום ישנה איזו בעייה נקודתית שמתמודדים איתה... מה עושים? מחכה לתשובה בהקדם האפשרי... תודה רבה וסופש מעולה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בסקס

הוספת תגובה

• תנסי תנוחה בא את שוכבת עליו

(~_~)
    13/09/2008

והרגליים שלו מפוסקות ואת שוכבת בין רגליו זאת תנוחה מעולה שמגבירה את החיכוך בנרתיק גם תנוחות בהן את עליו ודופקת אותו בתנועות של אחורה וקדימה טובות במיוחד אם את עומדת והוא שוכב על המיטה או משהו,בקיצור תנסי תנוחות כאלה או תאלתרי תנוחות דומות שנוחות לך,בכל מיקרא לעזוב אותו בגלל זה זאת טעות לגמרא את לא יכולה להתיחס לגברים כאל צעצועי מין שזורקים אם "לא עובד" יש עוד דברים בקשר חוץ מסקס פרוע מלא גמירות אפשר להינות בסקס גם מהאינטימיות והחיבה שיש ביניכם גם אם בחדירה עצמה אין יותר מידי הנאה נכון שלא הרבה היו מסתפקות רק בזה אבל עדיין,לא זורקים מישהו רק בגלל שהסקס לא חייתי ומלא גמירות הבן זוג הוא יותר מסקס ולא שווה לזרוק אותו רק בגלל שהסקס לא הכי טוב או משהו.בהצלחה לך ;-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבר מין קטן זו בעיה?

13/09/2008

התשובה אינדיבידואלית. אם לך זה מפריע אז זו בעיה קשה. לצערי, איני יודעת מה לייעץ לך במצב הקשה הזה - סקס טוב בקשר הוא דבר חובה לטווח הארוך.

עם זאת, מאחר שחוץ מסקס את נהנת מכל שאר הדברים בקשר, אולי כדאי שתנסי עוד תקופה, ובתקופה זו נסו לשפר את הסקס. שיטות לשיפור הסקס שלכם יכולות להיות לדוגמה:

1. תרגילי כושר שלך לחיזוק שרירי רצפת האגן, מה שגביר את החיכוך.
    2. כיווץ שרירי רצפת האגן בעת הסקס.
    3. להתמקד גם בסקס אוראלי, אוננות ועוד.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יהיה אמיתי איתך

נועם
    14/09/2008

את נשמעת לי כבחורה לא מסופקת ואני מבין לליבך אני באותה הסיטואציה הייתי לפני כמה שנים אני ההפך מחבר שלך יש לי איבר גדול ועבה ותיאבון מיני גדול והיתה לי חברה עם מבנה צר ותיאבון מיני לא מספיק בשבילי וזה יצר בעיות בזוגיות ולא רציתי לבגוד בה אז החלטתי להיפרד ממנה ,עדיף לך להיות שקטה ומסופקת מאשר רעבה וכועסת ,אין זה חוק מרפי חחח, הלוואי והייתי מכיר מישהי כמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חביבה שלי

עוז46
    14/09/2008

לא חשוב הגיל/ הגודל העיקר התרגיל, זה מה שאמרנו כשהינו קטנים. ( בגיל הטיפששרה) כמה נכון יש באימרה זאת. למרות יחסים טובים בינכם, יש לי הרגשה שלא פתחת את הנושא בפניו, ולא דיברתם וניסתם למצוא פתרון למצב. אם הוא חשוב לך ואת רוצה אותו באמת שווה להשקיע ביעוץ זוגי (אני ממליץ על יעוץ טנטרי, אבל אפשר אחר), כי הסקס חשוב אבל קל לטפל בו ולאורך שנים מגלים שהתקשרות והאמון בזוגיות הם החשובים באמת. ואולי בדרך, למסע הזוגיות המושלם, תגלי שהבעיה לא נעוצה בו אלה בך? בהצלחה בדרך שבחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני ככה

לילי
    16/09/2008

גם אני ככה. רוצה סקס כל הזמן ומתחילה להיות עצבנית כשאני לא מקבלת!
    מזל שבעלי גבר סובלני וגם תותח בענייני סקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

שלי פסטרנק כץ
    16/09/2008

אני מצרפת אליך את התשובה שנתתי לבחורה הקודמת כיוון שהבעיה דומה,
    למעט הנושא של הגודל, שהוא אגב עניין פסיכולוגי לחלוטין, גבר יכול לספק אשה גם עם איבר באורך 10 סנטימטרים.

כמו כן עבודה שלך על שריר רצפת האגן (כפי שעושים בסטודיו C, פילאטיס ועוד) יכולה להצר את הנרתיק שלך עד כדי כך שתוכלי לנעול אותו בתוכך..

אבל בגדול, סקס לא מספק הוא בדרך כלל מתכון לא משהו לחיי סקס טובים בהמשך, למרות שיש הפתעות לפעמים גם בתחום הזה.

שורה תחתונה, אין סיבה שתשארי במערכת יחסים שאין בה סקס, בגילך אני מניחה שתהיי מעונינת בהעמקת הקשר ובמשפחה וילדים, כך שהמצב, אם לא יטופל, רק יחמיר.

אם מדובר בגבר שאת מאוד אוהבת ולא מוכנה לוותר עליו, גשו לשיחות עם סקסולוג על מנת לנסות לחפש דרך לגשר על הפערים, לעתים לסקסולוגים יש עיצות וטיפים מעניניים וחדשניים, ולכל זוג מתאימה שיטה אחרת.

ללא שיחות עם איש מקצוע או שיחות של שניכם ללא איש מקצוע אבל עם נכונות לויתורים ושינויים, לא תוכלו לצלוח את הקשר שלכם באהבה ואושר.

תתחילו לעבוד..

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו