מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס-למענך..מיכל :-))עינבר01/07/2007
ידייך עוברות על גופי..לופתות את חזי..התשוקה שבי גואה..הפכת אותי רטובה..מגעך מטריף עליי את דעתי..רוצה שכבר תחדור לתוכי..אך אתה בי שולט..נותן למתח על גופי להישתלט..אני נהפכת סוערת מרוגשת רוצה אותך..אוחזת בכתפייך בציפרוניי..נושכת בעונג את שפתיי..כשאתה הולם בתוכי..אוחח כמה טוב אתה יודע לענג אותי..המיטה סתורה..הסדינים רטובים..כך זה בחלומות הכי טוב ...יום טוב מקווה שתהני..:-)) עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמודה
01/07/2007ממש מספקת שירותי כתיבה מלוכלכלת להשכרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף:-))..רק אם את מרשה:-))
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרשה?
01/07/2007מרשה? אני משתוקקת לקרוא שירה שכזאת. היא עושה לי חם במזגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצנן אותך יקירה..?
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכןןןןןןןןןןןןןןןןןן
01/07/2007אני רותחת כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח בואי אליי ..יש לי את האדם הנכון
עינבר01/07/2007שיצנן אותך..אחרי כמה שניות יהיה לך קפוא:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוחה
01/07/2007שאני בעד פריג'ידרים גבריים, אניווי - כיף להיות חמה, בטח עדיף על קרירה, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח בהחלט..אין לי ברירה חולקת איתו.
עינבר01/07/2007את המישרד..אבל היום חופשששש הוא בחוץ:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל לשתינו
01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר .. כפרה
אשף01/07/2007הוא איננו? את לבד? אני כבר משגר את הרקטות. (--: .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה משגר?
01/07/2007יוסטון, we have a problem....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה
אשף01/07/2007a very big one dear ....hahahahahaha
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה..קצב בדרך אלייך
עינבר01/07/2007הוא יעשה לך טובבבב:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר ובאדולינה
אשף01/07/2007גם את באדולינה? אני מכריז בזאת על מלחמת הכוכביייייייייייייים.
אה ועינברי יקרה שלי תגידי לו שיביא איתו שני קילו צלעות כבש וגם כמה פרגיות. אוווווך אני חולה על פרגיות . חחחחחח......(--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הפרגיות קשורות לבעיות?
01/07/2007זה מה שלא הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדו...פרגיות(צעירות)
עינבר01/07/2007-ק- רומז שהוא אוהב אותך צעירות ומלאות...בידיוק כמו קצב:-))
-ק-..שולחת לך את פאטמה היא תיקרא אותך לסדר(בגלל זה בן לאדן ברח למערות-ניראה לאן אתה תיברח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח יא מופרעת
ק01/07/2007התכוונתי לעוף צעיר? פרגית כאילו? תתביישי לך ליחס לי האשמות חמורות כאלה. (--:
נשמה טהורה שלי תגידי לו שיביא גם קילו חזה. אני אוהב שניצלים. חחחחחחח.
אה ובן לאדן פה לידי. אני משכיר לו מערה שני חדרים עם מזגן ושירותי בול קליעה. אם את רוצה להגיד לו משהו תגידי ואתרגם לו. לצערי הוא לא מבין עברית אבל משום מה נדמה לי שהוא מסתדר יופי עם החמורים בסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה פאטמה מפחידה אותך..?
עינבר01/07/2007אלת תידאג היא לא תרביץ..רק תצליף בכם..קשות:-))חולה על האישה הזו..קצב איך שראה אותה התוודה..עכשיו רד על הברכיים ותתחיל להתוודות..אחרת..היא באה!!!!!!! :-))..עלק שניצלים..עוד מעט תגיד שאתה אוהב לטייל ביער עם שערים פתוחים..אההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני פסיכים
01/07/2007זה כבר יותר מדי בשבילי. אי אפשר לנהל שיחה נורמלית על סקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח בישבילך עד חצי המלכות!
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו?
01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם אפשר. תתחילי וימשיך כבודו
אשף01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימשיך כבודו...
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יודעת שאיתי תמיד אפשר...
סקרן01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מתחיל - זאת השאלה הכי טובה תמיד
01/07/2007בכל מקרה, התחלנו דיון על פטמות, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהנה התשובה חמודה
עינבר01/07/2007סיטואציה מושלמת בעיניי היא חזה שחום פיטמות כהות עומדות חצופות כאלו ומחובק עם חזה נוסף לבן פיטמות ורודות..לראות אותן מתחבקות מתלטפות..פשוט דבר יפיפה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולעניני פיטמות
אשף01/07/2007אני אגיד לך .אני מעדיף פיטמות קטנות בהירות שבולטות על חזה זקור עם גוון עור לבן ורדרד. זה פשוט מטריף למרוח עליהן דבש מלכות וללקק ולמצוף אותן כאילו נולדתי אתמול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה..עכשיו תורך ..לתאר
עינבר01/07/2007מה מרגש אותך?מה מעלה לך את הדם...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הפעם הצלפות?
אשף01/07/2007ואלה נישבע לך שאני כבר מדמיין אותך עם בגד עור שחור, שיער אסוף, גרביוני רשת שחורים. נעלי עקב אוורסט וחתיכת שוט עצבני בידייך. אימאלה... התחלתי לפחד......הציללללללוווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחח
עינבר01/07/2007אבל אני לא מכאיבה..רק פושטת את העור קצת..חסר לי לחצאית..לא תשלים את הפיסה שחסרה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו פיסה?
אשף01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת..איזו שהכי קל לתלוש...
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה דברים שמדליקים אותי בפטמות:
01/07/2007שלושה דברים מדליקים אותי בפטמות:
1. פטמות חומות וקטנות שמתקשות כשמלטפים אותן עם הלשון
2. פטמות קטנות על חזה גדול ולראות אותן משנות צורה
3. התיאורים של עינבר על פיטמות. זה מרטיט בי כל נים, עושה אותי חרמנית כמו אשה שלא ראתה גבר עשור. האשה הזאת כותבת כמו הנרי מילר. המינגווי של החרמנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מתרגשת מתיאור חמודה..
עינבר01/07/2007אני ראיתי את זה מול עיניי..את מתארת לעצמך את התחושות שעברו בי...והכי מגרה שהן בעולם שלהן לא מודעות אליי בכלל(וכול לילה הן יחד כך)לא לסביות..אלא דו מיניות שהחליטו להיות רק שניהן בלי גברים כרגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)