שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    מתוסקלת
    14/09/2008

אני ובן הזוג שלי ביחד כבר שלוש שנים... יש לנו ילדה משותפת.. פעם הסקס שלנו היה פעמים ביום ומבשך הזמן זה נהיה פעם ביומיים מה אני יכולה לעשות כדי שהחשק יחזור כמו שהיה בהתחלה ומה אני יכולה לעשות כדי לרגש אותו מחדש...אודה לך על תשובתך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• הייתי במצב שלך בעבר

רציני
    10/11/2008

היי אשמח לצור עמך קשר ולעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למתוסכלת

שלי פסטרנק כץ
    10/11/2008

טבעי שאחרי כמה זמן ביחד החיים המשותפים נהיים לשגרה ואז מן הסתם הריגוש יורד.
    חשוב לבלות זמן של אינטימיות ביחד, לצאת מהבית לעתים כדי לחוות יחד חוויה של בילוי משותף (ללא הילדה) .

לכו יחד ללונה פארק, לשייט בירקון, לטיול אחר הצהריים בחורשה שליד הבית.. עשו דברים שיחזירו את הריגוש מהשהייה לבד ביחד. וכשתווצר האינטימיות המתאימה..שתפי אותו בפנטזיות שלך על סקס איתו.. אם אין ביניכם מתח/כעסים/ריחוק אין לי ספק שזה יוביל לסקס מרובה יותר..

וגם אז.. זה עניין של תקופות, זה נורמלי לחלוטין שמדי כמה זמן יש תקופות של רגיעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו