מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות דחופות...מתוסקלת15/09/2008
אני ובן הזוג שלי ביחד כבר שלוש שנים... יש לנו ילדה משותפת.. פעם הסקס שלנו היה פעמים ביום ומבשך הזמן זה נהיה פעם ביומיים מה אני יכולה לעשות כדי שהחשק יחזור כמו שהיה בהתחלה ומה אני יכולה לעשות כדי לרגש אותו מחדש...אודה לך על תשובתך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה
שלי פסטרנק כץ16/09/2008יש לכם ילדה משותפת, וחיים שלמים יחד, כך שמן הסתם (ומין זה לא סתם) החיים קצת השתנו והסקס הוא כבר לא העיקר כמו בתחילת קשר.. למרות שעל פעם ביומיים הרבה זוגות היו מוכנים לחתום :)
פשוט הפסיקי לחשוב מה עליך לעשות כדי לרגש אותו מחדש, חפשי איך לרגש את עצמך מחדש.. אני מניחה שכשתהיי מרוגשת מספיק, תרצי יותר סקס, וגם הוא.
המשיכו ככה,
לתפארת מדינת ישראל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מתוסקלת16/09/2008אבל השאלה שלי היא איך להגיע למצב כזה שאני מסופקת מפסיק?.... ואם אני זו שרוצה לספק... מה אפשר לעשותת בנידון?... נכון שיש לנו ילדה והכל אבל אני לא רוצה שחיי המין שלנו יהפכו לשיגרה אני מחפשת שיהיה לי עם בעלי ריגושים.. השאלה איך אני מגיעה .. מה אני עושה בישיבל זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה בהקדם..........
מתוסקלת20/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה יקרה ((:
שלי פסטרנק כץ25/09/2008האינטרנט והעיתונים מלאים במאמרים כיצד לגוון את חיי הסקס.
בנוסף ישנה אפשרות ללכת לפגישה אצל סקסולוג/ית ולשמוע עיצות מעניינות לגיוון ושיפור.
אנשים רבים חושבים שסקסולוג הוא רק אחד שפותר בעיות קשות בסקס וזוגיות, אבל המטרה היא הרבה פעמים לפתוח לבני הזוג את הראש לדברים חדשים.
מגיעים אלי הרבה מאוד זוגות כמתנה ליום נישואים או שנת חברות או סתם בדרכם לטיול בסופשבוע, כל זאת על מנת לשוחח ולהתקשקש על הנושא המרתק הזה עם איש מקצוע שיכול להעשיר את חיי המין באופן שמתאים רק לכם.. מעין תפריט אישי.
נסו ותהנו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)