כמה שאלות דחופות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות דחופות...
    מתוסקלת
    15/09/2008

אני ובן הזוג שלי ביחד כבר שלוש שנים... יש לנו ילדה משותפת.. פעם הסקס שלנו היה פעמים ביום ומבשך הזמן זה נהיה פעם ביומיים מה אני יכולה לעשות כדי שהחשק יחזור כמו שהיה בהתחלה ומה אני יכולה לעשות כדי לרגש אותו מחדש...אודה לך על תשובתך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות דחופות...

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה

שלי פסטרנק כץ
    16/09/2008

יש לכם ילדה משותפת, וחיים שלמים יחד, כך שמן הסתם (ומין זה לא סתם) החיים קצת השתנו והסקס הוא כבר לא העיקר כמו בתחילת קשר.. למרות שעל פעם ביומיים הרבה זוגות היו מוכנים לחתום :)

פשוט הפסיקי לחשוב מה עליך לעשות כדי לרגש אותו מחדש, חפשי איך לרגש את עצמך מחדש.. אני מניחה שכשתהיי מרוגשת מספיק, תרצי יותר סקס, וגם הוא.

המשיכו ככה,
    לתפארת מדינת ישראל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מתוסקלת
    16/09/2008

אבל השאלה שלי היא איך להגיע למצב כזה שאני מסופקת מפסיק?.... ואם אני זו שרוצה לספק... מה אפשר לעשותת בנידון?... נכון שיש לנו ילדה והכל אבל אני לא רוצה שחיי המין שלנו יהפכו לשיגרה אני מחפשת שיהיה לי עם בעלי ריגושים.. השאלה איך אני מגיעה .. מה אני עושה בישיבל זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה בהקדם..........

מתוסקלת
    20/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה יקרה ((:

שלי פסטרנק כץ
    25/09/2008

האינטרנט והעיתונים מלאים במאמרים כיצד לגוון את חיי הסקס.

בנוסף ישנה אפשרות ללכת לפגישה אצל סקסולוג/ית ולשמוע עיצות מעניינות לגיוון ושיפור.

אנשים רבים חושבים שסקסולוג הוא רק אחד שפותר בעיות קשות בסקס וזוגיות, אבל המטרה היא הרבה פעמים לפתוח לבני הזוג את הראש לדברים חדשים.

מגיעים אלי הרבה מאוד זוגות כמתנה ליום נישואים או שנת חברות או סתם בדרכם לטיול בסופשבוע, כל זאת על מנת לשוחח ולהתקשקש על הנושא המרתק הזה עם איש מקצוע שיכול להעשיר את חיי המין באופן שמתאים רק לכם.. מעין תפריט אישי.

נסו ותהנו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו