מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמן התשוקה ו-ק-מדור חיפוש אחריכם...עינבר17/09/2008
שקטים אתם...או ש"עסוקים אתם... מה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסיקו להגיב
אנונימית18/09/2008ק והוא בשמו השני התנדף כבר ממזמן הוא פשוט לא כאן יותר ואמן התשוקה ניראה לי ראיתי הודעה שלו לא מזמן לא יודעת,בכל מיקרא למה כזה חשוב ש ק יגיב? אם כל הכבוד איזה תגובות היו לו תגובות רגילות ואף הרבה פחות מכך במיוחד כשהוא התחיל לקרוא לעצמו שרון..אף אחד לא חייב להמשיך בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית כפרה...
שרון20/09/2008לפי הדעה שלך עליי נראה שקראת את כל התשובות ותגובות שלי. תודה על המחמאה מותק. ד"א. אנחנו מכירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה שאת יכולה לבטל את המדור חיפוש
אנונימית20/09/2008הינה הוא,אל תתרגשי כל פעם שמישהו לא עונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותזכיר לי בדיוק מתי החמאתי לך?...
אנונימית20/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת מה התרגשת מיזה שהוא לא עונה
(~_~)20/09/2008שרון לא עונה כי אין לו באמת איך להגיב בצורה חכמה ואין לו ממש מה לומר,לא תמוה בעיניכם איך זה שהוא לא מגיב כל כך הרבה זמן ואז יום יומיים אחרי ששואלים איפה הוא צץ?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב העיקר שלא נצתרך לסבול את
(~_~)20/09/2008ההודעות הרדודות שלו כל שני וחמישי ומידי שבת איזה הודעה דבילית אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוו ספרת את המודעות..בחיי אתה חמוד!
עינבר21/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפה שלי. (-:
שרון20/09/2008אני לא יודע מה עם סקרן אבל אני פשוט עסוק בטרוף. תקופה מטורפת בעבודה. זה לא אומר שלא התגעגעתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כן סיפוריםכמו חול....
עינבר21/09/2008גם אני עסוקה..אבל עדיין אני צצה כדי לעשות בלאגן וללכת(באדו לא לכעוס זה בצחוק נישבעת! לא לגרש עם המטאטא זה כואב:-) )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי וזה וזה..
שרון21/09/2008את יושבת במשרד ויש לך קצת זמן לכתוב. אני כל היום בחוץ וחוזר מאוחר בערב. אז אל תכעסי עליי שאני נעלם. עוד מעט יתחיל החורף ואז יהיה לי קצת יותר זמן. חולה עלייך בכל מקרה. (--: אשתדל לכתוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לא להרוג ..אחד את השני :-))
עינבר21/09/2008סה"כ שאלתי שאלה תמימה(כן בטח)...אנונימית..כשבנאדם חושב שמישהו מדבר שטויות או לא חכם...הוא לא טורח לענות או להגיב או בכלל להתייחס לאדם המדובר ואת מתייחסת מאוד..אז כנראה ש-ק- או בשמו הנוכחי שרון..כן עשה רושם עלייך..חשבת על זה..?(והתגובה גם מתייחסת אלייך בחור :-)) ) עכשיו אני מעדיפה שיחה קלילה כאן או אפילו שעשוע..מאשר לקרוא כול הזמן על..... "אני אישה שמחפשת ריגושים ..ניראית מעולה(אם את ככה למה את פה..לכי לבר מלא יתנו לך ריגושים)..או בעלי לא מבין אותי/קר אליי ..אני מחפשת את הפרפרים(יש שדה תמציאי שם מלא).." אז עד שאישה לא תרים את הכפפה ותכתוב בבירור..."גברברים יקרים בא לי לגוון את חיי נישואי...כול המעוניין נא להשאיר מייל"(לגברים לא צריך לנסח יש פה מלא מודעות)...אני אמשיך להציק לשרון ולסקרן...ואם את מרשה(בלי להרביץ כמובן..אז גם לך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזבי אותך שטויות.
שרון21/09/2008משום מה לשניהם יש את אותו סגנון של שגיאות כתיב. ( אומרים "בכל מקרה" . לא "בכל מיקרא"..סתם דוגמא). נראה לי שזה הילד בן ה-10 שהשתכלל והתחיל לכתוב משני מחשבים שונים . לא סתם ילד. עם פיצול אישיות. בכל מקרה אם אנונימית היא באמת אנונימית ולא אחד הצדדים של הילד אז אני יודע מי היא. יש רק אישה אחת שנפגעה ממני בכל התקופה ההיא שהייתי כאן. . אספר לך במייל... ביי מותק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב..
שרון21/09/2008הילד עדיין לא שם לב שאף אחד לא מגיב להודעות ולדעות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח מה קרה עינבר הזאת נתנה לך
(~_~)21/09/2008ביטחון?? חח,גם אני ראיתי אנשים אם סגנון כתיבה דומה לשלך (רובם ילדים קטנים..).ושנית ניראה שהיא דווקא שהיא גם הבינה שיש לך הודעות של בן 8 וגם לך לא ניראה שמישהו הקשיב..שרון הצורת התבטאות שלך היא שלך ילד קטן באמת נימאס לי מהתגובות המפגרות שלך אז תשתוק כבר עכשיו, אם עד עכשיו לא הבנתה שבאמת אתה מתנהג כמו דביל וכותב כמו דביל(תיקרא בעצמך ותיסתכל קצת על עצמך ועל השיחות שאתה יוצר ותבין..)אז באמת יש לך בעיה בראש זאת האמת.עינבר תימצאי קצת תעסוקה חוץ מלחפש שיגיב לך כל היום זה דבילי. נ.ב אל תנסי להגיב לי בכלל זה נכון יש לך בעיה אם זה? אין מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשתלמד לכתוב משפט לא דו משמעי
עינבר23/09/2008לא אגיב לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב..תודה על העזרה-נכון לא קראת את
עינבר23/09/2008הדברים שרשמתי,כמו שאמרתי באה..עושה בלאגן והולכת:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחיי שלא הבנתי כלום
אסף04/10/2008אפשר תרגום לעברית? ^^^^%###$
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)