מי לא רוצה להרגיש פרפרים השיגרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי לא רוצה להרגיש פרפרים השיגרה
    צמאה לתשוקה
    28/02/2007

הורסת כל חלקה טובה .....איך היתי רוצה להרגיש .......את האנדרנלין , כאבי בטן רעידות בכל הגוף הלהטטטטטטטטט אאך כמה שהוא חסר אחרי כל כך הרבה שנים ביחד כל כך בא לי לבגוד בו להכיר משהו אחר להיתרגש מחדש להרגיש מחוזרת ......נסיכה מאוהבת .אבללללללללללללללללללללללללללל אבל עצוב אין לי אומץ יש לי בעל קנאי בטירוף אני ניראית מצויין לגילי חתיכה ( בת 36 אמיא ל 3 ) איך אני מיתגעגעת לחיזרוים לאהבה הכל קמל הכל משעמם הכל שיגרתי שיגרעעעעעעעעעעעעעעע נורא יש כזה חוסר כשהכל מעיק החיים קשים בית עבודה קשה ילדים כלכלית הכל מעיק על הזוגיות ........אין כסף לבילויים ,,,,,ליצאות ,,,,,לבתי מלון .............ולכן הכל רדוד ........ ושלא תבינו אותי לא נכון לא רוצה להיתגרש אוהבת את המישפחה והילדים והמסגרת לא רוצה לצאת ממנה טוב לי בריא לי ולילדייייי אבל חסר לי תשוקות סוערות .......אני עקרב ומרגישה כמו בכלוב ............סוריייייי זו הרגשתי אולי יעבור נראה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבין אותך מאוד

עומר
    28/02/2007

היי
    אני מבין אותך מעולה, השיגרע היא דבר נוראי
    אני כרגע גרוש וחלק מהסיבות הן השיגרע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומר נכון השירעעעעע רעה מגעילה

צמאה לתשוקה
    01/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לצמאת תשוקה

סקרן
    01/03/2007

זאת את הלביאה מלפני שבועיים נכון? אני מזהה אותך לפי הכתיבה..
    תראי לביאה את בבעיה..
    את נשמעת לביאה אמיצה, אבל לא ממליץ לך להציץ החוצה...
    למרות שאת צמאה לתשוקה, למרות שאת רוצה קצת להיות נחשקת, ולהרגיש שוב מיוחדת
    בעל קנאי? באמת שלך לא כדאי...
    למרות שאת רוצה פרפרים, ורוצה שוב ריגושים מטריפים
    בעל קנאי בטירוף?! לא כדאי לך לפרוס כנפיים, ולנסות לעוף.
    עדיף להמשיך עם השגרה המשעממת, היא לא ממש הורגת, אלא יותר מתסכלת...
    אם תנסי לשבור אותה כשיש לך בעל קנאי, הוא יכול לצערי לשבור אותך
    וזה אולי ישבור את השגרה, אבל זה יהיה רע...לא נראה לי שזה מה שאת צריכה...
    מצטער נשמה, לא כדאי לך בחוץ, בשבילך זה יהיה יותר מידיי לחוץ...
    תנסי לפתור איתו ביחד, תנסי להדליק אותו עליך, תנסי לפתות אותו, עם לבוש סקסי, עם דיבור מגרה ומפתה, אולי זה יעשה לו את זה, אולי הוא יתגרה, אולי טיפה ישתנה.
    תנסי להראות לו כמה את סקסית, כמה את שווה ומפתה...
    תשאלי אותו מה הוא אוהב, מה הוא רוצה לנסות, אולי בא לו לחדש, אולי בא לו להתנסות
    בכל מקרה אל תנסי להכניס לו לראש שאולי הוא רוצה להתנסות בחילופי זוגות, או משהו בסגנון, לא נראה לי שהוא ישמור על פאסון, הוא יחשוב שאת רוצה...ואז זה יהיה אסון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו