מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספירשושי21/09/2008
שלום קוראים ליי ספיר האם קוראים לזה ליבגודד?שאני משקרת על חבר שאני הולכת לישון ובעצם אני יוצאת עם ידיד וכשיצאנוווו כאילו זה פעם אחת זה ההיהה וכאילו הוא ישב עליי אבל לא יותר מזה זה אומר ליבגודד או שהוא נתן גם נשיקה בלחי ולא היינו לבד היינו חברות וחברים? ויש לי עוד שאלה קטנהה.. כשהעיבר של הגבר יעני הוא בא להכניס לי כזה והיה לי כואב והוצאתי לוו זה אומר שהוא בטל אותי?אבל הוא לא הכניס לי תזין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספיר
שלי פסטרנק כץ25/09/2008אם יש לך חבר ואת מספרת לו שאת הולכת לישון ובמקום זה יוצאת עם חברים בעיניי זו בגידה במה שקרוי חברות.
זה בכלל לא משנה כרגע מה עשית.
בעיניי ידיד שישב לך על הברכיים ונתן לך נשיקה בלחי זה ממש לא בגידה, הבגידה כאן היא באמון של החבר שמאמין לך שהלכת לישון בזמן שבחרת לבלות ולא איתו.
אם הוא היה מספר לך שהלך לישון והיית יוצאת עם חברות בטענה שהחבר הלך לישון ובא לך לצאת איתן, ובדרך הייתן מוצאות אותו מבלה עם חברים כשידידה יושבת לו על הברכיים ומנשקת אותו בלחי... איך היית מרגישה?? אחרי שספרת לחברות שהוא בחר ללכת לישון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)