שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני
    שושי
    21/09/2008

שלום קוראים לי שני ואני בת 17 ויש לי חבר שהוא בן 15 וחצי והבעיה היא שהוא בתול ואני גם ואנחנו לא יודעים איך לכוון איפה להכניס מה לעשות מה ומי..ניסנו כמה פעמים לעשותת והיה מצבים שהרגשתי שניכנס לי אבל לא עד הסוף אבל אומרים שמי שניבטלתתת יוצא לה דם אז למה לא יצא ליי או שזה לא ניכנס? וכשהיינו מנסים וזה ושהייתי מרגישה שהוא בפניםם תמיד הוא יצא כזזהה..איך אנ ידע אם אני עדדין בתולהההההה?והאמת שאני חוששת לעשות איתוו אני מתלבטת כזה לפעמים אני רוצה מאוד ולפעמים לא כי האמת שגם אני מיתבאסת ביגלל הגיל בבקשה תעזרי לייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני

הוספת תגובה

• לשני

שלי פסטרנק כץ
    25/09/2008

את פשוט לא מוכנה עדיין ולכן זה מה שקורה.. את בעצמך כותבת שאת לא בטוחה שאת בעניין.
    הגיל הוא לא מה שמשנה, יש בנות שעושות סקס בגיל 15 ויש שרק אחרי הצבא.

ולגבי הבתולין.. קרום הבתולין לא תמיד נקרע ולא תמיד יורד דם.

לגבי המקום שאליו חודר איבר המין הגברי ונקרא בשפה העברית נרתיק האשה, מציעה לך לקחת ראי קטן ולשבת בחדר לבד (עם דלת נעולה) ולראות את מבנה הנרתיק שלך כדי שתכירי את גופך, כך בהמשך תוכלי בעצמך לכוון את הגבר שאיתו באמת תרצי לקיים יחסים.

בהצלחה3>

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו