מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באדו, מה קרה היום? נהיה יבש כאן...סקרן02/07/2007
איפה את? ואיפה בכלל לולה 22???
מי שמע
מי מכיר
מי יודע
מי עשה
מי ראה
ומי היא בכלל לולה? עד עכשיו אני לא הבנתי...
באה לדקה, רצתה להשתלט ולנפנף את המלכה, ואז היא נעלמה..
לולה, לולה, לולה שומעת? תתעוררי, כפרה עליך ילדונת, תעשי קצת אש כאן.
באדו אולי תעירי אותה..אולי תעוררי את הפורום, יבש היום...
ואיפה נעלמה לה ענבר? ומה עם שרית? ומיכל בכלל הלכה לים ולא חזרה...
אוף משעמם פה היום :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעשות פיפ שואו(הנה באדו מדברים סקס)
עינבר02/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל02/07/2007הי סקרן, אני שמה לב שחזרת בגדול לפורום...
לא הייתי כאן כבר המון זמן
חשבתי לחזור להפיג קצת את השיעמום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך...
סקרן02/07/2007אני מכיר אותך מאיפה שהוא, לא?
אני חושב שפעם היית, היית, נו, ברח לי. אוף נו, זה על הלשון שלי, ברח לי..אה, כן נזכרתי, פעם היית.. מ ל כ ה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גם לך
ל02/07/2007הייתי??? הייתי ונשארתי המלכה האחת והיחידה!!
כנראה המלכה של מישהו אחד.. ונסיכה של הרבה אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ל'
סקרן03/07/2007"מלכה של מישהו אחד ונסיכה של רבים"...לא יורד לי החיוך מהפנים...איזה משפט, כפרה עליך,
תמיד מושכת אש אה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש נשים כאלו
03/07/2007שמושכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה איתך?
סקרן03/07/2007את לא מושכת? אני בטוח שכן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל03/07/2007לא נחה לרגע!! אתה מכיר אותי כבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההא???
03/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
ידיד טוב03/07/2007לא יודע אם סקרן מכיר אותך אבל אני הייתי שמח להכיר אותך, ולהיות אחד הנסיכים אל לא ה-מלך......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נחה...
סקרן03/07/2007אז מה עניינים איתך ככה? לא יודע למה התגובה אליך יצאה למעלה ולא למטה.
אז מה? עדיין מלכה אה. אם כתר שרביט ושמלה ארוכה? או שוט, אזיקים ובריות...
דרך אגב מה עם ציון ברוך ממה קשור...חחח... הרגת אותי אז...:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל'..נראה לך..
סקרן04/07/2007שמישהו יכול לשכוח אותך? אני באמת בספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל04/07/2007לא שכחת? יפה לך
נעלמתי להרבה זמן, זוכר? סיבות אישית?
חזרתי במלוא המרץ!
אבל לא כל כך מעניין כאן.. נראה שאתה וק' שולטים יפה בפורום
אבל השאר? סתם..
לא גורם לך לרשום שום דבר מעניין
איפה כל העניינם של פעם? היה הרבה יותר מפתה, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרת במלוא המרץ?
סקרן04/07/2007אז יאללה תכניסי איזה הודעה, אמרת שחסר עניין, אז אולי תכניסי את עניין, בטח תקבלי שובל ארוך של הצעות...
חוץ מזה מקווה שהכל הסתדר אצלך, בעצם אני בטוח שהסתדר לך על הצד הטוב ביותר
דרך אגב, גיליתי שיש כאן הרבה גולשות שפשוט לא כותבות כאן כי הן מפחדות להיחשף כביכול, או שהן פשוט מתביישות...
ועוד משהו את צודקת! פעם היה פה באמת לוהט, היה חם, היה פה מפתה ומגרה כשאני ואת התערבבנו, ללא גבולות וללא עכבות, בלי לחשוב מה אחרים חושבים על זה...היו זמנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנטריש. יש כאלה שעובדים גם. (--:
אשף02/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו יותר טוב?
לולה 2202/07/2007לולה 22 כאן, צריכה להתפרנס ביום ולבלות כל הלילה...
אבל הנה, רגע הפוגה ואני כאן בחזרה.
מי אני בכלל? מנהלת ולא בייביסיטר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לנהל?
סקרן02/07/2007עברת קורס מנהלים? אולי איזה לימודי תעודה? משהו? יש לך איזה אסמכתא...:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר מאוניברסיטת לטביה
לולה 2202/07/2007והרבה סקס אפיל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)