מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לבגוד?יעל22/09/2008
יש לי ידיד טוב בעבודה כבר כמה שנים ולאחרונה הוא התחיל לזרוק לי רמזים שהוא רוצה שיהיה בינינו משהו. שנינו נשואים, לאחר שיחה רצינית איתו הבנתי שזה כבר סיפור של הרבה זמן שהוא חושב עליי ורוצה שזה יקרה ביננו ושהוא גם חולם עליי. אני אף פעם לא חשבתי עליו בתור סטוץ או משהו כזה ואחרי השיחה איתו הרגשתי שגם אני נמשכת אליו והייתי רוצה משהו איתו. מאז זה הולך ומתעצם ואני מרגישה שאני ממש ממש רוצה אותו. אני ממש מתלבטת מה לעשות , קשה לי מאז אני כל היום חושבת עליו ואני ממש מבולבלת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידיד או יזיז?
עוז4624/09/2008הפנטזיות לא תמיד מתגשמות כפי שרוצים. מאוד מושך אבל... מה אחר כך? האם כדאי לרגע לקלקל ידידות נפלאה (מספרים כבר פנטזיות). האם כדאי להרוס זוגיות ומשפחה? כי סוד נשאר סוד רק אם אחד יודע. שנים זה כבר לא סוד. ובעבודה היחסים אחר כך? כדאי לחשוב פעמים ולא מהבטן. לבדוק את הזוגיות שלך אפילו אם בן הזוג. ולהיות שלמה אם התוצאות למעשים, כי לפנטזיה אין חוקים וגבולות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
יעל24/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי כמה את אוהבת את מקום העבודה...
שלי פסטרנק כץ25/09/2008ואת בעלך..
טבעי להתרגש ממישהו שמחזר אחרייך.
טבעי יותר כשזה קורה מדי יום ובמקום שבו את מבלה את רוב זמנך.
במחשבה בריאה ורציונלית, גם אם את נטרפת מהמחשבה על סקס איתו הייתי מציעה לך לפרק אותה ע"י אוננות או שיתוף בן הזוג בתשוקה החדשה שמתסיסה את חייך.
סקס עם פרטנר לעבודה, גם אם יהיה מושלם ומטריף חושים, יגרום לך בהמשך להמון בעיות.
נכון שיש מקרים יוצאים מהכלל, אבל נסיון העבר הוכיח שזו יותר טעות מחוויה.
אני חושבת שאת זקוקה פשוט לפרגון ויחס שאותו כנראה הפסקת לקבל מבן הזוג ולכן החוויה קורצת לך.. אבל..
דמייני לעצמך את היום למחרת ותביני לבד..
יתכן וזה ימשך תקופה ארוכה יותר מיום, אבל בסופה תרגישי מרוקנת ומלאה ביסורי מצפון.
(יש נשים שעומדות בזה אבל לפי סגנון השאלה שלך, את לא נשמעת לי אחת שכן)
כשהאיש הנחמד שפרגן וחיזר יתחיל להיות לא נעים אלייך, גם מקום העבודה יהפוך למקום לא נעים להיות בו.
ולא אמרתי עדיין מילה על הבעל.. ולא דברנו עוד על אהבה.. :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי טובה תתרחקי ממנו!!
מאמית3320/11/2008תראי, אני מבינה שישנם הרבה פיטויים בחיים וקשה מאוד לעמוד בהם במיוחד כשזה קשור לעניין זה. בתור אחת שנבגדה ע"י בעלה וחוותה את הרגשות הכי נוראים שיכולים להיות, השפלה, אכזבה, עילבון, כעס ועוד... אני ממליצה לך לא לעשות את זה מכיוון שאם בעלך יגלה את זה הוא יקום וילך, בתור גרושה לא תמיד קל לבנות מע' יחסים חדשה (לא ציינת עם יש לך ילדים, כשיש ילדים עוד יותר קשה). אם מע' היחסים שלך טובה, בעלך מעריך ומכבד אותך, תעשי את כל המאמצים לשפר את מע' היחסים שלך עם בעלך ולא להיכנס לסרט שלא תדעי איך לצאת ממנו ותאמיני לי שבסופו של דבר בעלך יגלה כמו שגיליתי על הרומן של בעלי, שהאמנתי בו בעניים עצומות, אהבתי אותו אהבת אמת, חשבתי רק על איך לא להכביד עליו, תמיד דאגתי לו ולבית, הבעיה הייתה שלא דאגתי לעצמי, תמיד שמתי את עצמי בסדר עדיפות אחרון והאמת לא תמיד היה לי כוח לסקס אחרי שהטרדתי את עצמי בכל מיני מטלות (במיוחד כשהייתי בהריון עם שתי הבנות שלי בכלל הכל היה קשה), יכול להיות שבגלל זה הלך לחפש סקס אצל מישהי אחרת, להגיד לך את האמת זה הרס אותי, זה גמר אותי עד היום אני נושאת את הכאב הזה, אני שונאת אותו שנאת מוות, חשבתי שיש לי מע' יחסים יציבה, שאני נמצאת עם אדם שאני יכולה לסמוך עליו, שאם חס וחלילה יקרה לי משהו הוא תמיד יהיה לצידי, במעשה זה הוא הוכיח לי שהכל אשליה אחת גדולה! לכן אם בעלך אוהב אותך ומעריך אותך וגם את אותו על תשברי לו את הלב, זה לא ישתלם לך הזיון הזה מהצד רק יעשה לך צרות!!, אם חסר לך משהו עכשיו בזוגיות תתיעצי עם בעלך איך לשפר, תשאלי חברות, תתלבשי יפה, תצאו לבלות, לטייל וכ"ו תאמיני לי שהכל יחזור לקדמותו לאט לאט ושניהם תהיו באושר ועושר ועצה אל תאמיני בבעלך בעניים עצומות, לכי תדעי גם מה קורה אצלו במקום העבודה ובכלל בכל מקום, פיקחי עניים ושימרי עליו כי הוא שלך ואם לך קשה לעמוד בפיטוי הנ"ל קל וחומר לבעלך! אחרי הכל בשביל מה מתחתנים, בשביל להזדיין עם כל מי שמחזר אחרינו ולא חסר כאלה, תגידי שזה מחמיא לך ושאת רוצה רק את בעלך!! שיהיה בהצלחה, מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמית..את כוכבת
moooooon08/12/2008תקשיבי למאמית..היא אמיתית וחכמה. בטח לא במקום העבודה.כי את תהפכי את חייך.מכל כיוון. וסתם בישביל זיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי כוסית
יובל26/11/2008תנסי זיון פלוס ויברטור ביחד ...מנסיון ההנאה כפולה ומכופלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)