מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זאת שמלקקת לבעלה כל 5 דקות,רינת01/03/2007
הוא מצווה עליך לרדת לו?
הוא מצווה עליך גם לבלוע??
אמרו לך שאת השפוטה שלו?
בלי להכיר אותו, אני בטוחה שהוא מזלזל בך ומשפיל אותך.
תעיפי אותו לעזאזל...
הכל צריך להיות הדדי.
מה הוא חושב, הוא אלוהים?
אני ממש מרחמת עליך... מסכנה...
אבל... את יותר מטומטמת ממנו... זה בטוח.
אם היית נמצאת עם גבר אחר, הוא היה מתנהג אליך אותו דבר,
כי את מזוכיסטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלו?
כוכב04/03/2007נכוןןןןןןןןן רגע אולי הם בכלל בעינייני עבד ושליט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם גישה כזו
04/03/2007את לא יכולה לשפוט אותה....אבל כדאי לדעת שלפני שנה או שנתיים התפרסם ספר שהפך ללהיט. אני וזכרוני המעופש כמובן שלא זוכרת את שמו או את שם המחברת, אבל אני זוכרת את המסר שלה: היא טענה שבשביל לשמור על נישואים טובים צריך לספק את כל צרכי הגבר, גם המיניים. אם תספקי את צרכיו הוא לא יחפש סיפוק בחוץ וגם יהיה פחות עסוק בעצמו ויותר מפנק, מתחשב, עוזר...
הספר הזה הפך לרב מכר ואף כתבו עליו כתבות בעיתוני הנשים בארץ.....אז כנראה שיש כזו גישה והיא יותר פופולארית ממה שנדמה...מעבר לכך - בזוגיות אין מקום לאגו. תחשבי על זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)