לשלי פסטרנק כץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשלי פסטרנק כץ
    יניב
    24/09/2008

רציתי לשאול אותך שאלה על משחקים מקדימים היו לי 2 חברות ובשני המקרים הם עזבו אותי מאותה סיבה איזה משחק מקדים את מכירה? יחסים של שליטה זה נחשב? אין לי ניסיון בזה ואולי את מכירה בחורה שולטת שתראה לי מה זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשלי פסטרנק כץ

הוספת תגובה

• לניר

שלי פסטרנק כץ
    25/09/2008

אתה כותב ששתי הבנות עזבו אותך מאותה סיבה אבל לא ציינת מהי..

משחק מקדים לא מתחיל במיטה יקירי, המשחק המקדים הוא זה שגורם לבחורה לרצות בכלל לשחק איתך את משחק הגמר.

הוא מתחיל בשיחות טלפון, SMSים, מכתבים קצרים, טיזריות, בילוי משותף ואינטימי, שעות ארוכות של צחוק ומכאן הדרך אל המיטה רצופה שעשועים..

כשבנות מדברות על משחק מקדים הן לרוב מתכוונות שתתחיל מהמנה הראשונה ולא תגיע מורעב לעיקרית. ובשפה פשוטה : לחישות, ליטופים, ליקוקים, אוננות משותפת ובמקרה של יחסי שליטה (כן, נחשב למשחק מקדים לשאלתך) קשירת עיניים, ידיים ועוד.

נסיון נרכש עם השנים וכמות המשחקים שבהם שיחקת עם נשים (לפעמים תקופה ארוכה עם אחת שווה לתקופות קצרות אחרות עם 15 נשים שונות)

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו