מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשלי פסטרנק כץ...זה שוב ניריניב25/09/2008
את צודקת במה שאת אומרת לגביי משחק מקדים אני התכוונתי שהייתי עם 2 בחורותת והן עזבו אותי מאותה הסיבה שלא ידעתי מה זה ואני אסביר הן אמרו לי שהן אוהבות שליטה אז שאלתי מה זה....? וברגע ששאלתי מה זה? הן היו בהלם וכעסו עליי כזה והן עזבו אחרי שהן עזבו הן הסבירו לי שזה בעיטות וסטירות ויריקות להשפיל אותי מילולית ואמרו לי הם בחיים לא ניסיתי את זה ואם אין לי ניסיון ואמרתי שאין לי.... אז הן לא אוהבות חסרי ניסיון מה אני צריך לעשות?את מכירה מישהי כזו שתראה לי מה זה בדיוק? בטח את מכירה מחכה לתשובה שלך זה חשוב לי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניר
שלי פסטרנק כץ28/09/2008יש לי הרגשה שזה היה פשוט חוסר מזל.. להתקל בשתי בנות שכל מה שהן רוצות זה להכניס לך בעיטות סטירות ויריקות .
רוב הבנות מעדיפות דווקא לחבק לנשק ולגעת, מקסימום לנשוך ולשרוט בלהט התשוקה.
גם משחקי שליטה שכוללים לפעמים יחסים קצת יותר אלימים, מגיעים אחרי היכרות מעמיקה וחברות.
ואז, אל הסקס השגרתי ניתן להוסיף יחסי שליטה. יש גם כאלו שמראש מחפשים יחסים כאלו אבל העובדה שלא הבנת מה הן רוצות, ולא ידעת לספק את הסחורה מעידה מעבר לעניין הנסיון, שאתה כנראה לא ממש בקטע של יחסים מסוג כזה.. לפחות בינתיים.
סקס אמור להיות חוויה נעימה לשני בני הזוג, מה הסיבה שתעשה משהו שלא מדבר אליך רק כדי לעשות סקס? לא עדיף שתמצא מישהי שאוהבת את מה שאתה אוהב ויודע לעשות?
תמיד נחמד ללמוד דברים חדשים, אבל לכל דבר הזמן שלו, אתה בחור צעיר, כשיגיע הזמן שלך ותמצה את כל מה שלמדת בסקס שגרתי, תוכל לנסות גם את הנושא הזה.
בכל מקרה, בחורה שעזבה אותך רק בגלל זה שלא הסכמת שהיא תבעט בך... כנראה היה עדיף שתלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)