חברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה
    יוני
    26/09/2008

אוקיי בוא ונתחיל שאני בן 15... יש לי טונות אבל טונות של ידידות... אבל... אין לי מספיק ביצים ל"הרים הילוך" או לעלות רמה. אני מת כבר לימצוא איזו חברה איזה ריגוש (וזה לא שאני מכוער או שמן או ניראה לא טוב אני בן זונה בכושר) אני יודע שזה יבוא אבל אין לי מספיק אומץ... אני יותר מידי מחושב וחושב ליפניי שאני עודה משהוא... נ.ב אני לא גר בארץ אני גש באמריקה (בית ספר של 2000 תלמידים) זה אומר שזה לא בעיה לישלוף אחת מהקופסה... תודה לעונים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה

הוספת תגובה

• תפתח ביטחון

26/09/2008

אני יודעת שקל להגיד וקשה לעשות, אבל אני ממליצה לך לנסות לפתח ביטחון ולהתחיל עם בנות. אתה צריך לשכנע את עצמך שזה התפקיד שלך בתור גבר להתחיל עם בנות, הסיכוי הרבה יותר נמוך שהן יתחילו איתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל....

יוני
    27/09/2008

אני מתחיל זה לא שאני יושב בצד ומיסתכל על התיקרה אבל אחרי חצי שנה שאני מכיר את הבחורה זה כלום אני לא מוצה משהוא מעניין אני מת להיתקדם לזוז כיאלו משהוא ניתקע לי ולא זז אני רואה את הילדה מדברת איתי על ה dance שיהיה לנו בעוד שבוע איתי והמילים לא יוצאות לי מהפא אני מפחד לקבל את ה "לא" הזה את התשובה המרה והמגעילה... נ.ב יש לי איזה ילדה בהפסקת ה אוכל שאני מת לדבר איתה איזה חודש כבר... לא יודע איך להתחיל את המילה הראשונה (היא בכיתה יא ניראה לי אני בכיתה ט אבל זה קטן עליי) ואני לא יודע מה להגיד לה זה משגעה אותי שילדה היפה ה זאת יושבר ממש מאחורי ואני פשוט לא עושה כלום.... תודב רבה על התשובות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוני

שלי פסטרנק כץ
    28/09/2008

אתה לא יודע איך מה? איך להתקדם לסקס?
    איך לנשק? איך להזמין אותה אליך הביתה?

נסה לארגן מסיבה לכמה חבר'ה מבית הספר, תזמין למסיבה גם את אלו שמעניינות אותך יותר.
    זו הזדמנות טובה לבנות לגשת אליך, להכיר אותך, ומשם העניינים זורמים לבד.

אם אתה מנגן על משהו, אתה יכול להזמין אותה אליך ואז לשלוף גיטרה או משהו אחר ולנגן לידה.. זה תמיד עושה לנו את זה..

חוץ מזה, אתה כבר תרגיש כשבחורה רוצה אותך.. ואז כל מה שנותר הוא להתקרב קרוב קרוב.. להניח יד מאחורי העורף שלה, להסתכל בתוך העיניים שלה במבט מצועף ולשאול אותה אם היא שומעת את הלב שלך כי אתה שומע את שלה.. מכאן הדרך די מהירה.

יכול להיות שתשמע גם "לא" בדרך או "אני לא בעניין" או "יש לי חבר" וכאלו, אבל זה חלק מהעניין, ואם במקום להתקפל תגיד לה משהו כמו "סוף סוף אני שומע לא..כמה זמן חיכיתי לרגע הזה..עשית לי את היום, תודה!" זה גם משעשע וגם מוציא אותך מהקטע עם מעט מאוד מבוכה..

אולי זה אפילו יעשה לה חשק.

אגב, גם אם נדמה לכם שאתם התחלתם עם מישהי, אם זה מצליח זה תמיד בגלל שהיא סימנה אותך כבר לפני. בקיצור.. זה תמיד אנחנו שמתחילות..רק משאירות לכם את העבודה הקשה כדי שתעריכו אחרי שתשיגו.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שנהטובה
    28/09/2008

תודה רבה על התשובה העוזרת!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי לא ):

שנהטובה
    29/09/2008

אבל לפחות ניסיתי (: שאלתי איזו ילדה אם היא רוצה לבוא איתי ל dance כי היא הולכת לבד.... חחח אה ולא ענית לי על השאלה אם הילדה הזאת בהפסקה מה המילים הראשונות מה אני אמור להגיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחתיין!

שלי פסטרנק כץ
    02/10/2008

אני ממש גאה בך!

המילים הראשונות?? אולי משהו כמו.. "מה דעתך על האופציה שאת ואני נהפוך להיות אנחנו?"

או " שלום, זכית בשעת פינוק מתנת ________(השם שלך) מאיפה את רוצה שאתחיל?"

אל תתייאש, ואשמח לשמוע על התגובות שקבלת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא זה חחח

יוני
    06/10/2008

תודה אבל לא דיברתי אל זה.... נגיד אני רוצה להתחיל אם ילדה... שאני לא מכיר מה המילים הראשונות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המילים הראשונות

שלי פסטרנק כץ
    06/10/2008

את חדשה כאן באיזור?
    איך לא ראיתי אותך עד עכשיו?
    היי אני יוני ואם את מחפשת משהו מעניין לעשות ברגעים משעממים.. זה הטלפון שלי..

העניין הוא פשוט לפתח את הבטחון ולדבר, זה לא אומר שהיא תיקח ממך את המספר או תרצה לבלות איתך, אבל עשית את הצעד הראשון ואחריו באופן טבעי מגיע גם הצעד השני..

מן הסתם בפעם הבאה שתפגשו כבר תוכלו להתקשקש יותר ומשם.. ימים יגידו ((:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזר

יוני
    15/10/2008

עזר לי פיצוץ! עוד משהוא היה לנו בבית הספר מסיבה הdance הזה זה היה מסיבה ואיו שם טונות של אנשים והיה מוסיקה טובה ורקדתי והיה כיף ואחת מהבנות שרקדתי נימצאת איתי ב ארוחה ודיברתי איתה וכו ותיכננתי לעשות מסיבה בבית שלי והזמנתי אותה והיא אמרה שהיא תבוא ותביא חברים (בנות) אני לא ממש מכיר אותה ואני לא יודע אם ליסמוך עליה ועשיתי כבר בעבר מסיבות לא הלך משהוא באו רק בנים הבנות לא סמכו עליי מספיק קיצר אני לא יודע את מי להזמין בישביל שיהיה קצת רקודים תודה רבה יוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא תזמין.. איך תדע?(:

שלי פסטרנק כץ
    17/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו