מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באדולינה ולולה תהנו(הכניסה מעל 18)עינבר03/07/2007
שכב על מיטתך עצום את עינייך..הרגש איך שפתיי עוברות על לחייך..אלטף בידיי את חזך..בזמן שפי ישק לשפתך..אבעל את לשונך..בזמן שידיי בוזזות את גופך..אנקתך תיפלט לתוך פי..בזמן שאותך אוביל אל תוכי..יושבת עלייך בועלת אותך...מרגישה איך הרטט עובר בגופך..אתה מיוזע רוטט וכנוע..רוצה להשתחרר בגופי בעוצמתך לנוע...אך אני כבר מרפת אי שם לעבר העונג המושלם..סלח לי יקירי..דאגתי ראשונה לסיפוקי שלי!!!...תהנו בנות...(אני ממשיכה לחגוג..הביאו לנו מדריך לכתיבה אירוטית..ועוד מעט יגיע החשפן..ככה חוגגים מסיבת רווקות ..השתיה זורמת וכולנו נהנות :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתיבה מושלמת
ידיד טוב04/07/2007הלוואי ואת גם יכולה לעשות את זה מציאותי.....
גופי כולו רטט בזמן קריאת תשוקתך ואני ממש חפץ להרגיש בך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיך את המשחק...
סקרן04/07/2007ואת במיטתך
ואני ערום מולך
מתבוננת בי בתשוקה
מצפה לנגיעתי הרכה
שוטפת במבטך את גופי חטוב
ולך בין הרגליים כבר רטוב
דפיקות הלב שלך גוברות
הנשימות שלך כבר לא סדירות
רוצה אותי בתוכך
רוצה שאלגום מנביעת צופך
אני אדון התענוגות
אומן הפנטזיות האסורות
והלהבה שהצתתי בך
כבר לא תעזוב אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך גם אני :-))
עינבר04/07/2007אסרתי את ידייך..ולקחתי את גופך..קיבלת את העונג האסור..ואת שמי מלובן ביבשרך..גופך פועם רותח..בוער בתשוקה..הלהבה שהצתתי בוערת בדמך..מיתחננת לפורקן להקלה..ואני שולטת בך..בגופך..פורטת עליו בכבלי התשוקה..ואתה מתוח כמו קפיץ..לעולם העונג רוצה להציץ..אך אתה בשער אין כניסה..לך עדיין אני לא מרשה..רק כשתרצה אותי..אראה לך עולם..של העונג האסור אך כל כך מושלם...(עכשיו תורך :-)) בהצלחה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
שאג בוי04/07/2007איך את כותבת כל כך יצרי? את בטח בן אדם מאוד מיני וסקסי. הייתי מת לפגוש אותך ולעשות לך דברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יפה שאג בוי
אשף04/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו תורי? אז בואי תלמדי..
סקרן04/07/2007מבט העיינים מצטלב
מיד גורם לך להתאהב
אני אמן החיזורים
אמן המילים
את רוצה תשוקה
רוצה להיות מלכה
לוקח אותך למיטה
את מזמן מפותה
רואה כמה את רטובה
כי הכוס שלך נפתח לראווה
מתחיל בליקוקים
ואת מרגישה מסביבך זיקוקים
גומרת ממני בשרשרת
איתי את מרגישה משוחררת
מתחילה אותי לינוק
רוצה ממני עוד ועוד
יודעת שאני סוג של קזנובה
ואכן אינני יודע שובע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמדתי ממזמן...בוא נלמד אותך עוד...
עינבר05/07/2007אתה אמן נותן את המילים..אך בשקט אלמדך את המעשים..את המגע הרך..את הילד המלטפת..לומדת את גופך..כשהאש שהצצת בי אותך שורפת..לוקחת אותך למיטתך..מלמדת אותך..מהי התשוקה ללא מילים..איך הידיים מלטפות..מפיך מוציאות אנקות..את חיבור הגוף והנשמה..אתה ניפעם..מהענוג המושלם..רואה את גופי נוהר זוהר..כשאתה בתוכי גומר..ואני ממשיכה לא יודעת שובע..רוצה אותך בתוכי..רוצה את האש הנוזלית ששוב תמלא אותי..ואתה חלוש..תשוש התשתי אותך..כך זה יקירי..שנתקלים בניפמה ..שאותך בשקט ללא מילים.פיתתה למיטתה :-))..(תורך ..נראה מה תלמד אותי עוד..:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת משחקת איתי...
סקרן05/07/2007לא מזמן דיברת איתי על פנטזיה מסוימת זוכרת? תקראי עד הסוף נשמה..
מכל מלמדי השכלתי
אבל אותך אני לימדתי
ממבט אחד את מבינה
ואל בין רגלייך אותי מזמינה
קורעת ממני את הבגדים
ממני רוצה רק זיונים
מופתע כמה את חמה
איך בשנייה הצתת לך את הנשמה
רוצה שאלקק לך את הכוס
פותחת אותו בפני ללא היסוס
ובשרשרת את גומרת
נראית כל כך זוהרת
עכשיו הגיע זמן לחדור
אין אחד כמוני שיודע איך לדהור
דופק ודופק
עדיין לא מתפרק
גונחת וגונחת
עליי את רותחת
והדקות חולפות ועוברות
לך נראה שעברו שעות
עוד גמירה ועוד גמירה
ואת רוצה כבר הפוגה
אבל אני רק בהתחלה
אז קחי לך מנוחה קלה
בינתיים חברה שלך בצד מחכה
כי אני אמן התשוקה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואתה אוהב את זה...
עינבר05/07/2007ביקשת לדעת להיכנס למקום האסור..ועכשיו אתה פה איתי בחדר הסגור..עינייך עצומות..ידייך קשורות..ואתה מתוח בציפיה..מרגיש את מגעי הקל כנוצה עובר בקלילות על גופך..גורמת לך לרטט להתפתל מהנאה..שפתיי עוברות על גופך..לוטפות וטועמות כל חלק בך..ואתה נאנק רוצה יותר..איברך זקוף..עומד חצוף..מחכה שאותו אטעם..והעסיס שיצא מתוכו ממש מושלם..טועמת ומכניסה אותו לפי ..לוטפת את איברך בלשוני..אתה כנוע נתון לשליטתי..יושבת עלייך מכניסה אותך לתוכי..אין לי סבלנות רוצה הכל מהר..מרגישה את המתיחה כשאליי אתה חודר..כורכת את רגליי סביבך..מכניסה אותך עמוק..ואתה מרוב עונג מתחיל לזעוק..עוד דקה ואתה לי ניכנע..מרגישה איך איבדת שליטה..מרגישה את הרטיבות את החום..זהו גמרת לחלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלום? בואי אני אגשים לך חלום...
סקרן05/07/2007את רוצה שאני אדמיין?
סורי נשמה אני מזיין
אותך, אותה, אותן את כל מי שנקרת בדרכי
ואת קוראת לי "מלכי"
כי יודעת את מי אני ומה שמי
ובכל מאודך את משתוקקת לי
כי שמי הוא אמן התשוקה
ונגיעתי כה מטריפה ורכה
ואת רוצה להרגיש כנסיכה
אבל עכשיו את תהי לי לשפחה
יושב על הכורסא
ואת עומדת על ארבע
והזין שלי עומד זקוף
ואת רוצה לטעום ממנו צוף
בואי לקקי לי ניסוח
כמלך אני זחוח
שתי ולגמי את כל נקטרי
לאט אין צורך שתמהרי
יש לנו עוד שעות
ואת הולכת להשמיע גניחות רמות
אז עכשיו תסתובבי
ואת הוזלין הביאי לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסחפת..טוב עכשיו תורי...
עינבר05/07/2007העבד הרים את אפו
ועכשיו יצתרך לרצות את מלכתו
שכב על הריצפה
נשק לרגליי
הראה שאתה ראוי לטעום משפתיי
תזיין אותה ואת כולן
אך אני תמיד אהיה הטובה בעולם
ממגעי כולך רוטט
גופך נע בחוסר שקט
אתה רוצה למעלה למטה קדימה ומאחור
אך קודם תקבל רשותי לחדור
להתקרב לגעת
את גופי לדעת
העונג שאפיק מגופך יהיה מדהים
טוב חייבים לנצל את החיים
הגש את גופך היכנע לי
ואם תדע לענג אותי טוב
אגרום לך לרדת ולירצות עוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPOETRY
05/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון שהם מקסימים? (--:
אשף06/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטוח!!..הוא אמממ לא יודעת
עינבר07/07/2007סקרןןן רק צחקתי לא אל תכההה...(מתחבאת מאחורי באדולינה ו-ק-)אתה מקסים נו טוב הנה אמרתי..:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופסוף את מפחדת ממישהו (--:
אשף07/07/2007סתתתתתם. זה נחמד הערב שירי משוררים שלכם. עכשיו תגידי לי למי יש ראש יותר כחול? לי או לך?
אני רשמתי אותך בספר השיאים של גינס..........בתור......המכוערת הכי יפה בעולם. כפרה שלי וכן הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם המכות שנתת לי..
עינבר07/07/2007בראש..מה הפלא שהוא נהפך כחול.והוא עוד מאשים אותי..חוצפן :-))..גם אתה שם לידי..בתור קרפיון הנדיר ביותר :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי גם את תוסיפי..ממתינה לך יקירתי
עינבר07/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילים מילים
ז'אק07/07/2007מה מועיל ומה מוסיף מלים כמיים בלי מעשים?
העולם אמנם נברא המילה ("ויאמר..." ).
אולם מבחן בריאתנו היא במעש.
עובדה כי מיים יצאו מהסלע רק עם המכה.
ובכן, את מוזמנת ל- [email protected]
שם תקבלי מילים מלוות בהרבה מעשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוריד קצת בכמויות של הג'ויינטים...
קאמל04/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)