יש לי ידיד שרוצנ שנשכב וגם אני רוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי ידיד שרוצנ שנשכב וגם אני רוצה
    אניטה
    04/07/2007

אבל יש לי בעיה אני אוהבת אותו והוא לא אוהב אוותי מה אני צריכה לעשות לשכב או לא?.?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום אניטה

סקרן
    04/07/2007

זה תלוי מה את מצפה מהקשר איתו..
    את בטח לא מצפה שאנחנו נדע מה את רוצה ממנו..אם את מוכנה לשכב רק אם יש בניכם אהבה הדדית, אז את יודעת מה התשובה לבד.
    אנחנו צריכים קצת יותר פרטים כדי להבין על טיב היחסים שלכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס ללא מחויבות

04/07/2007

היי אניטה - מה אני אגיד לך? את אוהבת אותו, נמשכת אליו, הוא נמשך אליך אבל לא אוהב אותך. זה מתכון בטוח לצרות. אם את בקטע של מחויבות, אז תדעי שיכול מאוד להות ש-12 שניות אחרי שהוא יגמור, הוא כבר לא ירצה להסתכל עלייך - תשאלי בנות ובחורות אחרות וכולן (כן, גם אני) עברנו את החווייה המשפילה הזאת של גבר שמזיין ובורח. אבל....... אם הוא שווה במיטה, אז אולי תגידי לעצמך - וואלה חיים רק פעם אחת.

מצד שני, מאחר ואת אוהבת אותו והוא לא אותך, אם תשכבי עימו זה כנראה רק יחזק את התחושות שלך לגביו - אז קחי בחשבון, שסקס בלי מערכת יחסים רק יפגע בך במצבך.

הבחירה בידייך... מה שבטוח, מה שאת עושה - רצוי שלא תסתכלי לאחור בחרטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק אם את רוצה לבכות לנו אחר כך

לולה 22
    04/07/2007

אם בא לך, תמשיכי להיות הידידה החמודה, אבל תעשי לעצמך טובה, תשכבי עם אנשים אחרים, גם כדי להוציא אותו מהראש, וגם כדי שלא יחשוב שהוא יכול לעשות בך מה שהוא רוצה.

איך את יודעת על זה בכלל, ממעשים שלו, או שהוא אמר לך משהו כמו "תקשיבי חמודה, אני לא אוהב אותך. בואי נזדיין"? הוא יודע בכלל שאת אוהבת אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית

אשף
    04/07/2007

הינה המייל שלי [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו