מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי ידיד שרוצנ שנשכב וגם אני רוצהאניטה04/07/2007
אבל יש לי בעיה אני אוהבת אותו והוא לא אוהב אוותי מה אני צריכה לעשות לשכב או לא?.?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אניטה
סקרן04/07/2007זה תלוי מה את מצפה מהקשר איתו..
את בטח לא מצפה שאנחנו נדע מה את רוצה ממנו..אם את מוכנה לשכב רק אם יש בניכם אהבה הדדית, אז את יודעת מה התשובה לבד.
אנחנו צריכים קצת יותר פרטים כדי להבין על טיב היחסים שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס ללא מחויבות
04/07/2007היי אניטה - מה אני אגיד לך? את אוהבת אותו, נמשכת אליו, הוא נמשך אליך אבל לא אוהב אותך. זה מתכון בטוח לצרות. אם את בקטע של מחויבות, אז תדעי שיכול מאוד להות ש-12 שניות אחרי שהוא יגמור, הוא כבר לא ירצה להסתכל עלייך - תשאלי בנות ובחורות אחרות וכולן (כן, גם אני) עברנו את החווייה המשפילה הזאת של גבר שמזיין ובורח. אבל....... אם הוא שווה במיטה, אז אולי תגידי לעצמך - וואלה חיים רק פעם אחת.
מצד שני, מאחר ואת אוהבת אותו והוא לא אותך, אם תשכבי עימו זה כנראה רק יחזק את התחושות שלך לגביו - אז קחי בחשבון, שסקס בלי מערכת יחסים רק יפגע בך במצבך.
הבחירה בידייך... מה שבטוח, מה שאת עושה - רצוי שלא תסתכלי לאחור בחרטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אם את רוצה לבכות לנו אחר כך
לולה 2204/07/2007אם בא לך, תמשיכי להיות הידידה החמודה, אבל תעשי לעצמך טובה, תשכבי עם אנשים אחרים, גם כדי להוציא אותו מהראש, וגם כדי שלא יחשוב שהוא יכול לעשות בך מה שהוא רוצה.
איך את יודעת על זה בכלל, ממעשים שלו, או שהוא אמר לך משהו כמו "תקשיבי חמודה, אני לא אוהב אותך. בואי נזדיין"? הוא יודע בכלל שאת אוהבת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף04/07/2007הינה המייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)