האם בחורות אוהבות סקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בחורות אוהבות סקס?
    אנונימי
    04/10/2008

האם בחורות אוהבות סקס בכלל? למה בזמן האחרון התחלתי לחשוב שכל מי שמחפשת סטוצים היא אנטרסנתיתועושה את זה רק בשביל אינטרס חומרי , האם קיים סוג של קשר בשביל הסקס וההנאה בין גבר לאשה , והאם קשר כזה הוא בריא , למה בזמן האחרון התחלתי להיות מאוכזב מנשים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם בחורות אוהבות סקס?

הוספת תגובה

• כן, קיים

04/10/2008

היי אנונימי,
    רוב הנשים נהנות מסקס ובוודאי שיכול להתקיים קשר רק בשביל הסקס וההנאה בין גבר לאשה - מה שנקרא יזיזות.

האם קשר כזה הוא בריא? התשובה לכך אינדיבידואלית, אבל לדעתי האישית, בדרך כלל קשר כזה לא בריא ונגמר בדרך כלל לא טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בחורים אוהבים שוקולד??

שלי פסטרנק כץ
    04/10/2008

בוא אני אספר לך סוד:

כשהזכרון של החוויה שהייתה לנו הוא חיובי אנחנו רוצים ממנו עוד ועוד,
    לא רק בסקס, גם באוכל, ספורט, מקומות בילוי ועוד.

בחורה שנהנתה מסקס אוהבת סקס, בחורה שלא נהנתה חושבת אולי שהיא לא אוהבת.
    (נכון, יש גם כאלו שלא אוהבות)

מי שצברה נסיון וגילתה שעם חלק מהפרטנרים היה לה נעים ועם חלק לא, מבינה שלא מספיק רק לאהוב סקס אלא לדעת לבחור פרטנר שיודע גם להנות ולהעניק הנאה.

כמו באוכל,
    אתה יכול לאהוב פסטה ולהגיע למסעדה גרועה שתוריד לך את החשק מפסטה לחודש הקרוב ולהפך.

נראה לי שקבלת תשובה מספקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי

"כחול" כרמיאל
    05/10/2008

בסרטים כחולים בוחרים גברים בעלי נתונים טיבעיים גבוהים +זויות צילום ולפעמים תותבים לא תמיד צריך להאמין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרכים הבסיסים של מוח האישה

הלל
    09/10/2008

גבר יפה שיתן גנטיקה לצאצאים .חיזור שיהיה נעים להיות איתו. וגם חכם גם שיהיה נושאים לשיחה ולא משעמם .גבר חכם יביא כסף כדי שיהיה ביטחון לצאצאים.אבל אם הוא לא חכם שיהיה לו כסף ולא משנה מאיפה,אפילו מאבא שלו .שיתן בטחון לצאצאים, ולבחורה הנאה וחיים טובים.אבל יש נקודה נוספת שהם צעירות וההורמונים עדין מציפים אותם יש להם צורך במין .ולפעמים הרבה .תלוי במיניות של אותה בחורה.ואז צריך גם גבר שיודע את מלאכת העינוג ההדדי..צריך להבין גם שלנשים אחרי שהם ילדו הצורך למין יורד פלאים.הם יכולות להנות מהרבה דברים אחרים כמו מבשול ניקיון טלויזיה ילדים או נכדים מאשר ממין. אבל הגבר שונה ,הוא נשאר חרמן .רוב הנשים שבוגדות הם נשים שרוצות חיזור ויחס. לאו דוקא את שיפשוף הדגדגן. ויש נשים שמפרשות את האקט והמגע לאהבה.והם לא מבינות את האנטרס של הגבר. הגבר בוגד כי הוא רוצה לשבור שיגרה שלא נותנת לו ליצר טוסטסרון בצורה חזקה. מהאגו שלו הוא צריך להרגיש שהוא כבש את היעד אבל זה מתפוגג אחרי חמישה חודשים .זה בערך הזמן שלוקח לגבר להבין שהבחורה החדשה היא אותו דבר כמו הקודמת .אלה אם כן יש בעיות התאמה אחרות בין בני הזוג.שקשורות לאישיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל - הלל

אנונימי
    09/10/2008

אהבתי את מה שרשמת! גבר או אישה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ל
    17/10/2008

אנונימי יקר ברור שנשים אוהבות סקס, איך לא?? ברור שלפעמים אין חשק, "כואב הראש" וכאלה.. אבל בגדול, אני יכולה לומר מנסיון שאני מאוד אוהבת במיוחד עם הרבה זמן לא עשיתי ובא לי לגמור כמה פעמים תחושה נהדרת... אני מצטערת לשמוע שאתה מאוכז מנשים כנראה שלא היית עם הנשים הנכונות והמתאימות לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה את רצינית?

אנונימי
    21/10/2008

מה את רצינית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו