מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיה שהתגשמה וככך היה....ידיד טוב04/07/2007
ביום ראשון השבוע היתי בדרכי לבסיס בבאר שבע לצערי (לשמחתי) פיספסתי את האוטובוס אז יצאתי לתפוס טרמפים... פתאום עוצרת לי הונדה אקורד יפה וחדשה אני פותח את הדלת ויושבת בפנים בחורה מ-ד-הי-מ-ה ואומרת לי: חייל אני מגיעה לבאר שבע" כל כך שמחתי אמרתי לעצמי שגם לאילת אני נוסע איתה....
מפה לשם אנחנו מדברים וזה.. ואז היא שואלת אותי אם אני רוצה לעזור להתחיל את היום בצורה טובה? אני מחייך ואומר בשמחה איך אני יכול לעזור לך? אז היא אומרת לי שאני לא צריך לעשות כלום נעצור בצד הדרך, ואני פשוט צריך להשען אחורה והיא תוביל את הכל אז כמו חייל טוב הסכמתי! עצרנו שם איפהשהוא בדרך וביקשתי שנייה לצאת להשתין כשחזרתי היא כבר הספיקה להוריד את חולצתה ושני שדיים מדהימים הבצצו להם שם וגם היא שמה בוסם מטורף.....
כשניכנסתי היא התקרבה אלי ונשקה אותי ואמרה לי להשעין את הכסא אחורה במן שהיא טיפסה מעל מוט ההילוכים ונשכבה / התיישבה מעלי ובמיומנות היא פתחה לי את כל כפתורי החולצה ובזמן שאנחנו מתענגים בלשותינו אחד עם השני היא גם הפשילה לי את מכנסי ואבר מיני הזדקר אל על בתוך הבוקסר בתשוקה אליה... היא נשענה אחורה וליטפה אותו עם אצבעותיה העדינות והפשילה את הבוקסר והרימה את חצאיתה הקטנטנה שלא היה מתחתם ולא כלום ולאט לאט היא החדירה אותי אליה .....
ווווווואאאאאאאאאאאאיייייייייייייי זה היה פשוט כל כך טוב.......................
אפילו עכשיו כשאני חושב עליה אני כולי רוטט....
בסוף היא לקחה אותי לבסיס החלפנו מספרים והיא אמרה שאולי נפגש שוב
הלוואי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את כל זה עשית
שאג בוי05/07/2007בתוך האוטו? לא רע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה סיפור
05/07/2007יש הלי וידוי: אף פעם לא יצא לי לעשות את זה באוטו. מי עוד אתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה...
סקרן05/07/2007יש עוד הרבה דברים שלא עשית ולא ניסית,
בואי איתי לעולם קסום
לא, לא לרחוב סומסום
לא מדבר על עליסה בארץ הפלאות
אני אמציא בשבילך את באדולינה בעולם הסטיות
בואי ותגלי מה אפשר עם הסקרן לעשות
אני אקח אותך לארץ הפנטזיות המתממשות
בואי ותראי מי הוא מגשים החלומות
כי יש שעשועים, ויש משחקים
אבל המשחקים של הסקרן עוסקים ביחסים אסורים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)