ק'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ק'
    שרית
    04/07/2007

היי ק'. מה העניינים? נמאסתי עליך? הנושא שלי לא מרתק אותך,? אם כן כתוב כאן בפורום בכדי שלא אתכתב איתך לשווא .אני לא איפגע, כי אני רואה שאתה מתכתב ומתעניין באחרות ובי לא. רציתי להתייעץ איתך, לשתף אותך ואני חוששת שאם תענה לי בכל זאת אז אולי זה סתם מתוך נימוס ולא עם חישק, תכתוב לי בשיא הכינות אם הינך מעוניין להתכתב איתי עם כל הלב ולא מתוך כפייה. תהיה כינה איתי. אם תרצה לעיתים בהתכתבות אנא בטובך כתוב לי עתה את האיימל שלך. אם אתה לא כותב לי אבין שאיך מעוניין משום מה. לא אפגע. תודה לך ויום טוב - שרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ק'

הוספת תגובה

• שרית

אשף
    04/07/2007

הינה המייל שלי [email protected] . ספרי לי את אשר על ליבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

אשף
    04/07/2007

אני מתכתב עם הרבה אנשים . נו אז מה. את פשוט אמרת שקרה משהו טוב ונעלמת. השארתי לך אימייל בשבוע שעבר ולא כתבת לי. חשבתי שאת כבר לא צריכה את הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו