לשלי פסטרנק.בקשר לפרוסטטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשלי פסטרנק.בקשר לפרוסטטה
    יניב
    06/10/2008

אני באמת הייתי רציני איתך שאמרתי לך שאני לא יודע מה זה פי הטבעת וממש לא מסתלבטת אני פשוט חסר ניסיון מיני ואני לא מכיר שמות אפילו איך לגרות את הבחורה בדגדגן אני לא יודע? איך כדאי לי?מה הכי טוב לעינוג? ובעיקרון פרוסטטה זה החדרת אצבע לתחת ואז אני יכול לגמור מזה?? את רצינית?מדבר כזה גומרים? את בטוחה? מחכה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לתומר

הלל
    09/10/2008

גבר יכול לגמור ע"י שיפשוף מערכת העצבים שבפין בצורה עדינה או ביד.או במכשירם או בנרתיק של אשה .ביחד עם הפעלת הדמיון ולהגיע לשפיכה .יש נקודה ברקטום.(החור של התחת)שנקראת פרוסטטה .ויש סביבה מערכת עצבים .משהוא בדומה לנקודת הגי אצל נשים. שאם מעסה אותה עם האצבע. גבר יגיע לשפיכה בלי צורך להפעיל את הדמיון הגירוי הוא פיזי בלבד .מה שקורה באורגזמה ברגע ששרירי הרקטום מתכוצים הם יוצרים לחץ על אותו איזור רגיש בדיוק כמו האצבע .גורמים להרגשת תענוג ולפליטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו