ק, יקירי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ק, יקירי.
    אלמנה שחורה
    04/07/2007

תודה על התמיכה, אמנם בSMS בינתיים כי לא יצא לנו לדבר, אבל אני זקוקה לתמיכה הזאת, בינתיים אחרי שקיבלתי את האומץ ועשיתי את הצעד הזה סופסוף, אני מקווה שלא אתחרט.

נשתמע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ק, יקירי.

הוספת תגובה

• אני איתך בכל רגע.

אשף
    05/07/2007

אמרתי לך את זה. אלך איתך לאן שצריך. אהיה לך לכתף. הוא בחור מקסים אבל את לא האמא שלו. לא היה מנוס מזה. אל תדאגי. עשית צעד קשה אבל אמיץ. וכשתרצי לדבר אני תמיד פה בשבילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלמנה שחורה
    05/07/2007

אני חייבת לציין שאני מתפלאת שבינתיים הוא לא חסר לי ואני לא מתגעגעת אליו, אני אפילו לא מחכה לטלפון ממנו. לא ציפיתי שזה יהיה כ"כ בקלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי א.ש

אשף
    06/07/2007

אני שמח שאת לוקחת את זה קל. האמת הוא מאד נחמד אבל אני מסכים שזה היה צעד מחויב המציאות. אני מחזיק לך אצבעות. אתקשר אלייך שבוע הבא מאילת. אם תרצי לדבר אל תהססי. (--: מת עלייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו