מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר עיון מעמיק בזמן האחרוןהד"ר05/07/2007
אני מקווה ק' שיש לך ביטוח לאחריות מקצועית ככיסוי לכל העצות שאתה נותן כאן לנשים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור יקר
אשף05/07/2007בוא אור את עיניי. אם יש לך משהו להגיד אני אשמח לשמוע (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר או ד"רית?
אשף05/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"א אלה לא עצות. אלה דעות.
אשף05/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה, נפגעת?
05/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא. אבל ממש לא . (--:
אשף06/07/2007אם הוא/היא ידבר איתי בכבוד אני מוכן לכל ביקורת. ראי דוגמא: הסקרן. אבל אם זה הבן דוד של " דייב" (או בעברית דויד) או של אייל אז אין מה להיפגע. הם זניחים. האחד דייג. והשני קומיקאי בגרוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי קשר לאף אחד שהוזכר,ובכל זאת
הד"ר08/07/2007ק' אנשים רבים נותנים עיצות במסווה של דעות,כל מה שאני רוצה לומר זה שצריך להיות זהירים כיון שהאחרים לפעמים ברגעי חולשה שלהם מקשיבים לך נותנים בך אימון ואולי גם פועלים על פי זה, ובסך הכל הבעת דעות/ עיצות אישיות שלך שאינן מחייבות.
לגבי הכבוד אליך, תלמד לשרוד גם בתנאים שלא אהובים עליך.
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרופו כבוד ק', נושא עיקרי אצלך הא?
הד"ר08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפית!!!!!
ק11/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה התבלבלת,לא בקשתי עצתך!
הד"ר11/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כלום.
אשף12/07/2007וחוץ מזה אתה פנית אליי. עכשיו תגיד מה אתה רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מטיף לי מוסר ...
ק13/07/2007ואחרי זה אתה מנסה לפתות נשים לעשות איתך שלישיה? ידידי אין לי שום בעיה עם זה שאתה מעביר עליי ביקורת. להיפך . בוא נתווכח . אבל תהיה עקבי. למעט שני מקרים שהצדקתי בגידה לא זכור לי שהסתתי מישהו/י לבגוד. אם אתה רוצה להבין יותר אז תקרא מה שכתבתי לסקרן ולרות. אבל אל תתיף לי על מוסר כשאתה בעצמך עושה מה שאתה אומר שאתה שונא.
אשמח לקבל ממך תגובה. זה בסדר אם היא תהיה קשה. באמת בוא נדבר וננסה להבין טוב יותר לאן אתה חותר. לזוגיות טובה או לשלישיה ? זה באמת מענין אותך שהנשים תהיינה נשואות או לא? כי פשוט לא רשמת שאתה לא מעונין בנשואות. כי אם זה לא מטריד אותך אז יש בזה מידה של צביעות להעביר ביקורת עלי.
שיהיה לך אחלה יום ואני באמת מתכוון לזה. (--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)