מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתולהבתולה12/10/2008
שלום, אני בת 24 ועדיין בתולה. יצא לי לצאת עם מס' בנים ואני מאמינה שחלקם יכלו להתפתח למשהו רציני אך מאחר ואני עדיין בתולה אני נורא סגורה ולא נותנת לדברים לזרום. אני באה מבית שדי ניתנה בו התחושה שסקס זה משהו "לא טוב", כל הנושא גורם לי לאי נוחות, אני חשה כאילו יש באקט הזה משהו משפיל. ברור לי שמשהו לא בסדר- וכמה שאני מדברת עם חברות ומתוודעת לכך שזה משהו חיובי- אני רק הולכת ונלחצת שאני מתבגרת ועדיין בתולה. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשכבי עם מישהו
14/10/2008את יכולה לקרוא ספר בנושא - יש ספרים ל"עזרה עצמית" לבעיה זו - תבדקי באינטרנט או בחנויות ספרים.
את יכולה גם ללכת למטפל מיני או פסיכולוג.
אבל בכל מקרה, הפיתרון שלך יהיה ש"תקפצי למים" ותשכבי עם מישהו. אני בטוחה שזה קשה לך מאוד מאוד, אבל תאזרי אומץ ותנסי. מה כבר יכול? לא מתים מסקס, ההפך נהנים מזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקבוע שיחה עם מישהי
שלי פסטרנק כץ17/10/2008מקצועית שתוכל להנחות אותך ולעזור לך להפתח ולהתחבר למיניות שלך.
זו יכולה להיות יועצת מינית, סקסולוגית, הילרית או כל אחת אחרת שסגנון הטיפול שלה מדבר אליך ושם תרגישי בנוח להפתח ולקבל את הכלים שיעזרו לך להשתחרר ולהנות מסקס, גם אם מדובר יהיה בסקס שלא ימשך לתוך קשר רציני.
חבל שתפספסי את אחת מהנאות החיים הגדולות ביותר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצתי לעזרה ..
אבנוררר21/10/2008היי... בנוגע לקשרים, .. צריך לשים קצת דברים בפרופורציה .. לפי דעתי רק מתי שאת תמצאי ותפתחי קשר רציני עם בן זוג שיש לו הבנה וסובלנות לדבר אז יהיה לך יותר קל...שזה לא יבוא ממקום של סטוצים .. הבעיה מתחילה שלא מודעים אז מפחדים מה יהיה ואם יהיה ככה או ככה.... צריך לדעת לפני ..לפחות בפעמים הראשונות מה עושים וממה נזהרים מתי עושים את זה טיפה אולי לקרוא מידע על הנושא . .... אבל את חייבת למצוא קשר אמיתי עם בן זוג תדברו על זה קודם קצת זה יוסיף לך לתחושת ביטחון ואז לא תיהי סגורה ... זה לא בושה .. אם יש בן זוג שמבין לליבך הכל יתקבל .. אחרי הכל אני מאמין שגבר ירצה אותך בגלל האופי ולא עפ"י ציונים במיטה .. כי אלו דברים שבונים ביחד ,דבר פרטי ואינטימי .... לא הכל מסתכם בסקס !!! בסקס אין איזה אקט משפיל כל שהוא .. כל צד נהנה בדרך שלו, לכל צד יש את הגובולות שלו, חיי שותפות וסימביוזה .. לגבי זה שבאת מבית שסקס זה משהו "לא טוב" ... פשוט צריך לדעת להזהר ... לעבוד נכון עם גלולות .. אמצעי מניעה , אולי אפילו התייעצות עם רופא תמיד עוזרת.. סה"כ הכל בא כדי לעזור .. צריכה יותר להשתחרר ... בסופו של דבר כמו שאמרתי האופי לפי דעתי קובע ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך בתולה..
אנונימי21/10/2008אני דבקה הייתי רוצה לקיים יחסי מין אם משהי בתולה, אני בן 25 ועף פעם לא קיימתי יחסים אם משהי צעירה ובסקס אני כולי תפוס , פעם ראשונה קיימתי יחסי מין אם זונה ומאז אני נמשך אלייהן כל הזמן, הייתי רוצה לראות גם אישה נשית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
רציני10/11/2008אשמח לעזור לך ולהיפתח אם את מעוניינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נשמה
מני05/02/2009להיזדין איתי והכול יהיה טוב הז תיתקשרי עלי ונדבר 0527248770
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן
בן08/02/2009מבין אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)