איך לנהוג ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לנהוג ?
    טל
    13/10/2008

היי. אני יוצא עם משהי כחצי שנה , נראה לי שהיא סובלת ולא נהנת שאני מלטף לה את החזה , היא גם אומרת את זה אומנם לא בצורה גלויה אבל בהתנהגות שלה ע"י תפיסת הידיים שלי כאשר אני מתקרב לשם . היא מודה שיש לה רגישות גבוהה ומוגזמת (לדעתי כרונית) ומבקשת שלא אלך לחזה ואשלים עם כך. למרות שאני מבין ומתחשב בבעיה ומשתדל להמנע מליטוף החזה , החזה מאוד מגרה אותי ולא מצליח להתגרות ממשהו אחר . מה דעתך לעזוב אותה , כי המצב לא ישתנה כנראה , אני איתה למעלה משנה ? איך ניתן לגשר על בעייה כזו ואם בכלל ? יתכן ויש לה עכבות מגיל צעיר והיא לא פתוחה איתי בנושא? האם את מציעה שתלך היא או אני או ביחד ליעוץ ? האם זה יכול לעזור לה להתגבר על הבעיה ? הצעתי לה אם החזה כל כך רגיש ויש לה איזו שהיא בעיה פסיכולוגית ללכת להקטנת חזה אבל היא מתנגדת . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לנהוג ?

הוספת תגובה

• שאלה מעניינת

14/10/2008

רגישות לנגיעות בחזה היא דבר מאוד נפוץ. כמו כן, יש נשים רבות שנגיעות בחזה כלל לא "עושות להן את זה". זו לא איזו בעיה פסיכולוגית קשה, סך הכל רגישות בחזה.

הקטנת חזה ממש לא נראית לי קשורה, ונראה לי גם ללכת לפסיכולוג לא יעזור במיוחד. אבל זו רק דעתי.

ההצעה הכי טובה שלי אליך היא שפשוט תחשבו אם יש דרך שבה תגע לה בחזה בלי שהיא תרגיש לא נעים מזה - לדוגמה תגע ברכות, או תגע בלי לגעת בפיטמות כלל - רק מסביב. אם זה לא עובד, אולי פשוט תניח לזה. תתמקד בתחת - אחי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו