בן 39 נשוי לחברתו הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 39 נשוי לחברתו הראשונה
    דני
    02/03/2007

שלום לכולם ,אני רוצה לשתף אותכם במצוקותי הנפשים
    אני נשוי 16 שנה ,אישתי היתה הראשונה שלי ,לעומתי לאישתי היה נסיון עם כ 4 גברים לפני
    באחד הערבים שוחחתי עם אישתי ,ואך שהוא השיחה הגיעה מצידה לאקס המתולגי שלה,והיא הזכירה
    סטוץ שהיה לה איתו לאחר שהם נפרדו (לפני כניסתי לתמונה),שהתרחש במקום לא שיגרתי
    מאותו שיחה ראשי לא מפסיק להתעסק בזה ,כל בטחוני ירד ,והתחלתי לאכול את עצמי ,אך
    בעצם לא השכלתי לחוות מין עם נשים נוספות לפני הנשואים.
    וכל האבסורד שאני פשוט מקנא באשתי על נסיונה ,אולי זה ישמע לכם ילדותי ,אבל אני במצוקה
    מה אתם ממליצים ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 39 נשוי לחברתו הראשונה

הוספת תגובה

• דני, זה לא יהיה קל

04/03/2007

אבל אתה צריך להתבגר. דבר ראשון - קנאה היא תכונה איומה ונראה במיוחד בין בני זוג. תפרגן לה, ותפרגן לעצמך - מתוך ארבעה גברים שהיו לה היא העדיפה אותך. אתה עשית את הבחירה בה מתוך חוסר ניסיון, והיא לעומתך בחרה בך מתוך ידיעה שאתה הגבר שמתאים לה .

דבר שני - איזה המלצה בדיוק ציפית לקבל? אם אתה מחפש תירוצים בכדי להשוות את הניסיון המיני שלך, אל תפיל את זה על אישתך. תתמודד עם זה שאתה מחפש חוויות מיניות נוספות - זה בסדר וזה נורמלי - אבל אל תצדיק את הפעולות שלך בעברה המיני של אישתך. קח אחריות על המעשים שלך.

שלישי ואחרון - מה ליבך אומר לך? (לא הראש, לא האגו - הלב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

דני
    04/03/2007

אני בדילמה ,מצד אחד אני יודע שהתנהגות שלי ילדותית ולא בוגרת ,ואישתי לא צד בעניין
    ומצד שני אני משוכנע שבגידה חד פעמית ,תשחחר אותי מתסכולי הילדותים
    יש לצין שהתחתנתי צעיר מאוד ,ואולי לא בוגר מספיק
    לגבי הלב ?
    הלב רוצה שהנפש תהיה יותר בריאה
    אני מפחד שבמידה ולא ,אנסה לטעום בחוץ ,נפשי לא תרגע ,ואחיה בתחושת פיספוס
    תודה
    דני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני ידידי

אשף
    04/03/2007

מה שאתה חווה עכשיו הוא דבר מאד טבעי . אבל תקח בחשבון שאישתך בוטחת בך מספיק כדי לשתף אותך בחוויה הזו וסביר להניח שגם בוטח בעצמה מספיק כדי לדעת שזה היה ונגמר. אם אתה נמשך לאשתך אין שום סיבה שלא תעשו ביחד סטוצים לא פחות משוגעים(זכור שגם עם מי שאוהבים אפשר להזדיין וזה גם יכול להיות פרוע). אם אתה מרגיש תסכול מחוסר הנסיון המיני שלך עם נשים אחרות תפסיק להיתלות על מה שאישתך סיפרה לך. היא לא עשתה שום דבר חריג או רע. תנסה למצוא לך סטוץ חד פעמי ותראה איך תרגיש. והכי חשוב ידידי אם אתה יכול שלא לעשות את זה אז עדיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו