מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בבקשהדנית15/10/2008
חג שמח!
יש לי חבר ויש משהו שמטריד אותי. שבועיים לא עשיתי איתו סקס ואחרי שבועיים כשנפגשנו עשינו אבל משום מה הייתי בטוחה שהוא יגמור מהר בגלל שלא שכבנו שבועיים ובסוף להפתעתי לקח לו זמן לגמור. זה קצת מטריד אותי כי ה"שמועות אומרות" שבד"כ אחרי שלא שוכבים הרבה זמן ופתאום שוכבים הוא אמור לגמור מהר כי הבחור אמור להיות חרמן.
האם הבעיה אצלי?
אשמח לתגובות . תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שהביא ביד
שני16/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא אמורה להיות בעיה
שלי פסטרנק כץ17/10/2008הבעיה היחידה היא שאת חושדת ומתעסקת בעניין בצורה כזו.
אולי הוא עשה ביד לפני שהגעת כי הוא חשש שמרוב התרגשות הוא יגמור מהר? (ולא יספיק לענג אותך)
אם חוץ מהעובדה שלקח לו זמן יש לך גם בסיס אחר לחשוד בו , תשאלי אותו.. את יודעת, הוא אמור להיות חבר שלך.. לא?
בהצלחה ושיהיה חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תמשיכי לחפור ככה בשטויות
דני20/10/2008את רק תעוררי אנטגוניזם. הכל בסדר, אין לך מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות אבל...
דנית10/11/2008אז למה זה כ"כ מפריע לי כל פעם שאנחנו שוכבים והוא גומר לאט המחשבות משתלטות עליי וזה מציק לי. אם כך מה הסיבה שהוא גומר לאט אחרי שלא שכנו זמן מה, הרי הוא אמור להיות חרמן לא? אני מצטערת שאני חופרת אבל אשמח לקבל תגובות נוספות. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם צודקים
אסף20/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)