כדאי שאפרוש מהפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי שאפרוש מהפורום
    אלמנה שחורה
    07/07/2007

אני קוראת בפורום דברים שכתבת ואני נדהמת עד כמה יפה אתה כותב, אבל מה שהכי מפליא אותי, שלקרוא את דברייך מעורר אותי, וזה בעייתי, כי אתה יודע שדבר לא יקרה בינינו.
    אתה חבר טוב ואני אחכה לטלפון ממך כשתהיה באילת...,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדאי שאפרוש מהפורום

הוספת תגובה

• אני אכתוב לך יותר מאוחר (--:

אשף
    07/07/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

אשף
    08/07/2007

יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה לכתוב לך. ובכל זאת אני אתאפק. אני מעדיף להגיד לך את זה באופן אישי. צר לי שאני לא יכול להיות "האחד" עבורך. שנינו יודעים את המגבלות . ליבי שייך לאחת גם אם גופי מתפרפר לו לפעמים. אני מאמין שהגבר הנכון יגיע . גבר שהוא לא עיוור. גבר שיראה כמה את מיוחדת מעבר לחיצוניותך המדהימה. בנסיבות אחרות לא הייתי מוותר. הייתי רודף אחרייך דע קצה העולם. אוסף אותך לידי. והייתי משקיע בך כל טיפת אנרגיה שיש לי.
    לא אשקר לך. גם את מעוררת אותי . אבל אני מאמין שאת זה את כבר יודעת. ואם לא אז כנראה שאני יודע להסתיר את זה טוב. למרות שלפעמים נדמה לי שאני שקוף לידך. שאת קוראת אותי. אני אתקשר אלייך ברגע פנוי הראשון שיהיה לי.
    אל תפרשי מהפורום. תשארי עוד קצת. נוכחותך עוד תורגש. תאמיני לי. כי יש לך נוכחות מדהימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדמה לי שפירשת את דבריי לא נכון

אלמנה שחורה
    08/07/2007

כן, אתה די שקוף לידי. וכן אני יודעת מה עובר לך בראש ...
    אבל התכוונתי בסך הכל שהדברים שכתבת פה על פנטזיות מיניות והתיאורים שלך לסקס, פשוט מחרמנים ובגלל שאנחנו מכירים אישית , זה יוצר בעיה, תסלח לי שאומר את זה בכנות ובפשטות, לא רוצה להימשך אליך, לא רוצה לרצות אותך, לא רוצה שתהיה הפנטזיה שלי, כי אז ברור לי ולך שנעשה משהו פזיז{אמנם מעולה אבל פזיז}, ואני לא מוכנה לכך ואתה יודע גם למה.

נשיקות, תבלה באילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כיוונתי בכלל..

אלמנה שחורה
    08/07/2007

לכך שאתה תהיה האחד עבורי, ממש לא חשבתי בכיוון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק'

אלמנה שחורה
    10/07/2007

חייבת שתדע, שאני מתה עליך!, מתה ליך כי אתה חבר טוב, איש שיחה מעולה, וכיף לדבר איתך, אתה יודע להקשיב.
    אבל לא מעבר לזה, ולא רק בגלל מ',
    אתה חייב להבין, שלי באופן אישי אין בעיה עם בגידות, {כל עוד אני הצד הבוגד,חחח}
    אבל במקרה שלנו, הדרך שבה הכרנו, כל הנסיבות והקשר שנוצר בינינו, לא יוכלו לאפשר שום דבר מעבר, למרות שאולי היית רוצה אפילו פעם אחת, אבל ברור לגמרי שזה יפגע בכולם ובעיקר בחברות שלנו. ועל החברות איתך אני לא אוותר, אתה מדהים ותצטרך להבין שאני לא יכולה לחשוב עליך כעל מאהב או כעל סטוץ.אתה עבורי חבר טוב.
    ניסיתי להסביר לך שמה שחרמן אותי זה התיאורים המיניים שכתבת , אבל באותה מידה זה היה מחרמן גם אם כל אחד אחר בפורום היה כותב, הכתיבה שלך יפה. ודווקא בגלל שאתה כתבת את הדברים הייתי חייבת להפסיק לקרוא כדי שכשאפגוש אותך לא יעלו לי בראש ציטוטים של דברים שכתבת.

נשיקות,
    מקווה שתבין.
    א.ש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מרגיז מה שכתבת.

ק
    11/07/2007

אדבר איתך בארבע עיניים כשאחזור. יש כל כך הרבה דברים שאני לא מסכים איתם.... אבל לא בפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו