התרחבות הנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרחבות הנרתיק
    משה
    20/10/2008

שלום רב רציתי לשאול שאלה קצת מוזרה לאחרונה הכרתי מישהי שהיחסי מין ביננו קצת מוזרים במובן מסוים ,קשה לי לחדור אליה בדקה או שניים הראשונים(עם משחק מקדים) וגם מאוד כואב לה אבל לאחר כמה דקות קורה דבר שלא קרה לי או שלא זכור לי (על אף שיש לי נסיון לא מבוטל) הנרתיק שלה מתרחב (במיוחד אחרי שהיא גומרת)ונרטב עד כדי כך שאני ממש כמעט מאבד תחושה .אני חייב לציין שהדבר מתסכל אותי מאוד ..(אגב אני בעל איבר מין ממוצע לחלוטין לא גדול ולא קטן) שאלותי הן האם ופעה זאת נורמלית? ט\ומה בעצם הבעיה ?האם זה אומר שהיא רחבה ?מה בכלל ההגדרה של בחורה עם נרתיק רחב (היא לא אחרי לידות)? האם יכול להיות בכלל מצב של מישהי רחבה ושיהיה קשה לחדור אליה עם איבר לא גדול בכלל ? אנא ענו לי תשובה מפורטת ..הדבר מטריד אותי מאוד .. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרחבות הנרתיק

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    21/10/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו