מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עצה - מבוכה מול גיסתיעידו20/10/2008
אני בן 36, גיסתי רווקה בת 27, לא כוסית אבל בהחלט שווה. בחתונה משפחתית, אשתי שהתה בחול לרגל עבודה. הזמנתי את אחותה לריקוד סלואו, וקרה דבר לא צפוי. האיבר שלי הזדקר כמו מטורף, הרגשתי שבא לי עליה בטירוף (האמת שמזמן היא די עושה לי את זה), וככל שהריקוד נמשך רק נצמדתי אליה עוד ועוד. שאבתי המון בטחון מזה שהיא מרגישה את זה וכאילו לא מפריע לה. הבעיה התחילה בצעד הבא שעשיתי. לחשתי לה באוזן שהיא סקסית ושבא לי עליה בטירוף. אין לי מושג מהיכן שאבתי את האומץ להגיד את זה, זה פשוט יצא בלי שליטה. התשובה שלה היתה מוחצת: "אתה חרמן עלי. אין בעיה, מבטיחה לך שאשגע אותך אבל לא תקבל דבר". לא הבנתי מה היא רוצה, אבל עד ארוחת הערב המשפחתית הראשונה אצל ההורים. היא מתיישבת לידי, ואחרי כמה שניות, בלי שום רמז כלשהו, אני מרגיש את היד שלה מתחת לשולחן מעסה את איבר מיני דרך המענס כמובן. שוב ושוב ושוב, הוא מזדקר ואני משתדל לאכול כאילו לא קרה כלום. והיא ממשיכה, יד ימין במרק ויד שמאל מטפלת בי. לאחר כשלוש דקות בערך שפכתי במכנסיים, שפיכהכזאת לא הרגשתי כבר הרבה זמן. וכל זה, בשקט מוחלט כמובן שאף אחד לא ירגיש כלום. לאחר הארוחה תפסתי אותה בצד ושאלתי אותה מה העניין. התשובה שלה היתה שככה תמשיך לענות אותי ואשלם על החרמנות שלי כלפיה. חברים, מה לעשות, אני מרגיש שאני חייב להפסיק את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סיפור מטורף!
21/10/2008שמע אחי, לא יודעת מה להגיד לך. איך אמרת לה שהיא סקסית בהתחלה, מה השתגעת? בקיצור, לדעתי, אם היא שוב תעשה משהו כמו להביא לך ביד, תתפוס אותה אחר כך לשיחה, ותגיד לה שהיא בחורה מושכת נורא ולכן אמרת לה את מה שאמרת, ושכעת אתה מצטער שעשית זאת, ושאתה אוהב את אחותה, ושתעזוב אותך בשקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה והיא גועל נפש
שני21/10/2008יש דברים שהם טאבו ולא עושים אותם. נקודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשניהם צריכים טיפול פסיכולוגי!!!!!!!
מאמית3320/11/2008בדחיפות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל העצות האלה לא בכיוון...
דוד24/09/2009מה שאתה צריך לעשות זה לא לשים עליה ובמקביל לספר לה כמה טוב לך עם אחותה.
תוך יומיים אני מבטיח לך היא כבר עושה לך מה שעשתה לך בארוחת ערב רק בלי מכנסיים ועם הפה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידו
שלי פסטרנק כץ24/09/2009אתם עונים כאילו שזה קרה אתמול...(:
לפני כמעט שנה סיפר את הסיפור .
היא עדיין ממשיכה לשגע אותך ככה?
אני מציעה לך לעצור את העניין כמה שיותר מהר.
שניכם עושים טעות ונגררים אחרי פנטזיה מטורפת שאולי מדליקה בטירוף אך הרסנית באותה מידה אם לא יותר. מדובר באחות של אשתך לעזעזאל!!!
נסה ליזום שיחה טלפונית (לא פגישה ב4 עיניים) ותגיד לה שאתה מבקש ממנה להפסיק עם העניין באופן מידי אם היא לא רוצה לפגוע במשפחה.
הסבר לה שלמרות שאתה חושב שהיא סקסית (אתה חושב כך גם על בר רפאלי ומירי בוהדנה :) אתה אוהב את אחותה ומעדיף להשאיר את העניינים לפנטזיה בלבד. במקרים שבהם אתם נפגשים עם המשפחה, נסה לבחור מקום ישיבה רק אחרי שהיא התיישבה כבר כך שתתרחק מקירבתה. שמור על התנהגות חביבה אך לא קרובה מדי עד שלאט לאט העניין ידעך.
אלא אם כן את לא ממש רוצה לעצור את זה.. ואז, תאלץ להתמודד עם התוצאות. גם אשתך וילדיך.
צום קל ושנה טובה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתם רוצים ממנו
שלומי08/10/2010אפשר לחשוב מה עשה רקד איתה וזה
גם אני חרמן על גיסתי פחד ופעם אחת אפילו שכבנו ביחד והזדיינו יופי יופי אבל הכל בשושו
בלי שאחותה יודעת ובלי כלום
ובואו אני יגיד לכם משהו לא רק על אחות של אישתי הרווקה אני חרמן עליה גם על אחותה הגדולה הנשואה {הם 3 בנות במשפחה} אבל אותה עדיין לא הלך לי לזיין זה יהיה בדרך מקסימום חודש אני נותן לזה
למה לא אחי תהנה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב עצה - מבוכה מול גיסתי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/10/2010לעידו,
מה השאלה?
אתה כותב שאתה חייב להפסיק. זה נראה הצעד הנכון ביותר.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה למבקש עזרה
חיים09/10/2010אם הסיפור שלך אמיתי אז אני חושב שאתה פשוט צריך ליזום ריחוק קודם כל דוגמה היא מתיישבת לידך פשוט צמצא סיבה לקום (אם אתה באמת לא מעוניין בעינוי )וסתם עצה טובה אל תתעסק עם גיסתך גם אם היא רוצה טוב לא יצא מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשקר
עצה10/10/2010אתה יכול להגיד לה שהיית שיכור או שתוי אבל אתה אוהב את אחותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס
אילן10/10/2010אתה נשוי
עם היה לך ביטחון ליזרום איתה לריקוד ולתת לה מחמאה
תהיה גבר תגד לה אתה נושוי והענין יצא מכלל שליטה
כי אני נמשך עלך אך מצתער אני נושי
ותנתק קשר איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)