שאלה חשובה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה....
    אנייייי
    21/10/2008

ביום חמישי לקחתי פוסטינור.. היום הופיע לי דימום על התחתון.. הדבר היה בלי כל תסמיניים מקדימים שיש לי בדרך כלל לפני מחזור(לחץ בחזה, כאב בטן וכו'..) ולכן אני מניחה שזה לא המחזור.. שמעתי משהו שאם לוקחים פוסטינור מופיע דימום, או משהו כזה.. אם זה לא מחזור מה זה!? אם זה לא מחזור, האם לצפות שהמחזור שלי יגיע בעוד שבוע?!(שזה התאריך שאני אמורה לקבל..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה....

הוספת תגובה

• מתוקה

22/10/2008

זו שאלה שיותר מתאימה למומחים בפורום מין וסקסולוגיה שלנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדרך כלל

שלי פסטרנק כץ
    23/10/2008

אם לקחת את הכדור בזמן (עד 72 שעות לאחר המגע המיני הלא מוגן) התופעה שציינת מרמזת על כך שהפוסטינור עשה את עבודתו... רוב הסיכוי שלא מדובר במחזור , שכנראה יגיע בהמשך.

מכיוון שבמילא את לא יכולה לעשות משהו אחר בשלב הזה, הייתי מציעה לחכות כשבוע למחזור ואם הוא לא מגיע, גשי לרופאת משפחה ובקשי לעשות בדיקת דם שתתן לך תשובה מדוייקת ומהירה.
    (ככל שתהיי יותר לחוצה הסיכוי שהמחזור יתאחר מלהופיע יהיה גדול יותר.. השתדלי להרגע ולסמוך על כך שהפוסטינור עשה את שלו..)

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו