נשואה מאוהבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשואה מאוהבת
    אנונימית
    21/10/2008

אני בת 30 ונשואה 7 שנים יש לי קשר עם אדם מבוגר ממני ב-17 שנים הקשר התחיל ביוזמתו במקום העבודה שעבדתי בו עד לפניי שנה הקשר היה מבוסס על מפגשים הכוללים היתמזמזויות וגיפופים עד חצי ערום{מעולם לא היתה חדירה}הקשר בניינו נותק למשך כחצי שנה וחודש לא מזמן אני מאובהת בו עד עימקיי נישמתי{לא ציינתי שהוא נשוי באושר ואהבה } בעבר הרגשתי שגם לו יש רגש כלפיי היום אני כבר לא מרגישה כך מה אני עושה??! איך אני מנטרלת את הרגש?ניסיתי כל אותה תקופה שלא היינו בקשר וכשלתי כל יום חשבתי עליו ,הייתי מתקשרת ומנתקת מטלפון חסוי וכו... בבקשה זה משפיע לי על החיים {אפילו כלפיי בעלי אני לא מרגישה כבר כלום} מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואה מאוהבת

הוספת תגובה

• תהיי הוגנת כלפי בעלך ותתגרשי

שני
    22/10/2008

לא חובה להיות במערכת יחסים שאין בה אהבה. דבר שני: תעזבי את הגבר הנשוי. כמו שאת לא היית רוצה שיקחו לך את הבעל ככה זה לא פייר כלפי אשתו ותפסיקי לחשוב רק על עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועל זה נאמר

עוז46
    22/10/2008

אהבה היא עיוורת אבל השכנים לא. מה שנראה כפנטזיה מתממשת מתנפץ מול הפנים, כמו בכל סיפורי האגדות. אםהבנתי נכון חברך נשויי כבר לא מאט שנים, ומה שנראה לו בגיל המעבר כחלום, עומד להתנפץ ולרסק את הזוגיות שלו. בנוסף להתרדות טלפוניות אנונימיות לא רק בשבילו אלה לכל באי ביתו הוא נאלץ, כן נאלץ, לחדש קשר שנראה מאולץ כמו סחיטה, בשביל שלא יתפרק התא המשפחתי שלו. האובססיה שלך כלפיו עלולה להרוס את שני משפחותיכם ואיני רואה לאן, ואם יוביל אותכם לאן שהוא כזוג.הייתי פותח לפני אהובך את לבך ואת רצונותיך בשיחה גלויה וישירה , ולפעמים לחזור לנשואים, אם הזנב בין הרגלים, לנצור את החוויה המהממת, ולפתח ולבנות את הזוגיות שאבדה לך בדרך, ותמיד להמשיך לפנטז אבל להיזהר במימוש, שם הכל קצת? אחרת. בהצלחה וחיבוק חם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית המאוהבת

שלי פסטרנק כץ
    23/10/2008

יש אין סוף דרכים שיכולים להיות פתרון לבעיה שאת מציינת, שהיא בהחלט מאוד מתסכלת.
    העניין הוא שכדי לעזור לך יש הרבה שאלות שאת צריכה לשאול את עצמך ואני אותך ושתיים מהן הן: האם את מעוניינת בכלל לנסות לשקם את חיי הנישואים? האם יש לכם ילדים משותפים ? ועוד כמה שאלות לא פחות חשובות.

אין ספק שככה אי אפשר להמשיך, מצד אחד את לא נמשכת לבעלך, מצד שני את רוצה גבר של אישה אחרת שכבר לא מעוניין בך כמו בעבר.

כנראה שקצת הסתחררת מתשומת הלב של הגבר המנוסה והבוגר יותר משלך, אבל את לא היחידה.
    נשים רבות מוצאות עצמן בסיטואציות מסוג כזה במקום העבודה או בלימודים/ בחוג וכדומה..
    השאלה היא מה עושים עם ההרגשה, ואת יקירתי הלכת קצת רחוק, תוך כדי שאת מסכנת את חיי הנישואים שלך ובוגדת באמונו של בן זוגך.

יכול להיות שגם בעלך מקיים רומן משלו ולכן לא מרגיש בחסרונך, או שאולי הוא עסוק מאוד בעבודה קשה ואיבד את הקשר איתך.

בכל מקרה, את חייבת ללכת לפגישה עם איש מקצוע שייתן לך את הכלים המתאימים לך ויעזור לך לצאת מהסבך הזה בדרך הטובה ביותר והחכמה ביותר. אל תוותרי לעצמך, אלא אם כן את מספיק חזקה כדי לעצור את הקשר עם הבחור בעבודה ומסוגלת לצאת למסע הסברה והבהרה עם בן הזוג, גם אם התוצאות לא יהיו נעימות ביותר..

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה מאוהבת

eli
    23/10/2008

שלום לך נשואה אני חושב שמה שאת צריכה לעשות זה לשכוח את המאהב שלך ולתת את כול כולך לבעל שלך היא אפשר לרקוד על שני חתונות מותק או הבעל הוא המאהב ותחשבי על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה מאוהבת

אנונימית
    23/10/2008

קודם כל רציתי להודות לכל המגיבים ,חשוב לי להבהיר שיש הרבה פרטים שאני לא פרטתי כי זה באמת סיפור ארוך ואני גם קצת לחוצה מזה שאני חושפת את העיניין לעיניי כל , אני יודעת שמה שאני עושה לא בסדר אבל לומר שאני סוחטת אותו לקיים את הקשר -מוגזם {הוא לא יודע שאני היתקשרתי}והוא זה שחידש איתי את הקשר לא מזמן והנתק בכלל נוצר כי עבר אירוע מוחי קל שבו נמחק לו הזיכרון עם זאת שהוא לא זכר את ילדיו אחרי האירוע אותי הוא כן זכר וכל הזמן שאל עליי {לא סיפרתי שיש איזהו קשר משפחתי רחוק דרך בעלי ...מסובך כבר אמרתי} אז כן ביקרתי ותמכתי בו ובמשפחתו בעלי אדם טוב ואוהב אותי מאוד -גדלנו יחד{שכנים בילדות} אבל אדם עצבני וחסר סבלנות אלים מילולית ופיזית עד לא מזמן שהגשתי תלונה במשטרה מאז נרגע{כבר שנתיים שהוא במצב יציב} אני לא מתגרשת כי הוא הבהיר לי שהוא לא יעשה את זה ושנשאר תמיד יחד יש לנו 2 בנות מקסימות קטנות וכשעברנו את המשבר כשהגשתי תלונה הן חוו טראומה נוראית ,משם הגיע גם הצורך במישהו תומך שיהיה שם בשבילי אני ובעלי חיים יחד ומקיימים חיי שותפות אבל אני רוב הזמן מרגישה לבד שוחחתי איתו לא מעט וסיפרתי לו איך אני מרגישה אבל הוא לא מגיב לדבריי ברצינות הוא יודע שאין לי רגשות כלפיו מאז המשבר שעברנו. אני לא חושבת שאני יצליח להעביר לכם מה אני עוברת גם אם אכתוב ספר אז לפחות יש לי את הפורקן הזה אז תודה לכם שאתם שם מתייחסים ומגיבים ...באהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנשואה המאובת

עוז46
    24/10/2008

והכן, המציאות תמיד עולה על כל דימיון אין ספק שאת בפלונטר נוראי ונגזרת מכל הכיוונים. הילדות, הבעל האוהב,החבר ואת עצמך שלא מסופקת. רצוי ללכת ליעוץ מקצועי כדי לא להגיעה לסחרור ובלבול בינך לבין עצמך, ולא להתעלם מהקרנת הבעיות על הילדות( קטנות אבל לא טיפשות) ושוב חיבוק חם ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית המאוהבת

שלי פסטרנק כץ
    29/10/2008

כמו בתגובתי הראשונה.. יש הרבה שאלות והרבה אינפורמציה שדרושה על מנת לעזור לך ולכן..
    המקום הזה יכול אמנם להוות תמיכה אבל זה לא מספיק.

יועץ זוגי טוב או סקסולוג/פסיכולוג יוכלו לעזור באמת.
    כמו שאת מתארת את הדברים זה נשמע עצוב במיוחד ורק איש מקצוע יוכל לתת לך כלים להתמודד בהצלחה עם מצב מסורבל שכזה.

וכמו שכבר כתבתי.. אל תוותרי לעצמך על עצמך!
    חיבוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בואי אלי ויהיה לך אחלה של כייף

haim
    26/10/2008

עזבי אותו ובואי אלי ואדאג לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו