באדולינה יקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באדולינה יקרה
    אשף
    03/03/2007

אני מסכים איתך בהמון דברים. את מדברת לעניין . ולא. ההסבר שלך לא יצא ורוד מדי. תאמיני לי שאם אפגוש אי פעם מישהי זה יהיה אך ירק לצורך שיפור הזוגיות שלי אם אישתי ואצפה שכך תנהג גם הפרטנרית שלי אחרת זה יהיה סתם הרסני וזה לא ילך. הבן/בת זוג חייבים להיות במקום ראשון ולא עניין מאבד את העיקר. אני רק לא מסכים איתך שזה בסדר. כי זה לא . אל תשכחי שכל אלה שלא מחפשים סטוץ , הגיעו למצב הזה בעל כורחם. תאמני לי שרובינו לפחות היה מעדיף שהזוגיות שלנו תיראה אחרת. בכל אופן אני מתנצל על החטטנות ושמח שיש לך ראש מספיק פתוח לדבר גם על חייך האישיים. את בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    באדולינה יקרה

הוספת תגובה

• מחפש יקר...תודה לך.

04/03/2007

אני מסכימה איתך לגמרי....

אבל אתה יודע איך זה - תשוקה זה סם עוצמתי וממכר בדיוק כמו קוקאין. ברגע שהסכר נפרץ, אתה מוצא את אצמך מתמודד עם פיתויים שלא חלמת עליהם לפני זה. מצד אחד אתה מרגיש בן 16...מצד שני - האם באמת גיל 16 היה כזה מוצלח??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו