מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה?!?!יוני (בן 15)21/10/2008
למה אתן הבנות חיבות להיות כול כך מסובכות?!?! למה כל המשחקים האלה?! אני שואל איזה ילדה אם היא רוצה ללכת איתי לאיזה סרט ביום שבת היא אומרת כן ויום למחרת היא מיתעלמת מימני למה זה? מה היא מיתבישת?!?! והיא ממש לא בישנית מה הקטע הזה למה זה צריך להיות ככה?!?! כול מה שאני רוצה זה קצת כיף ואכשיו אני מבולבל האם היא רוצה אותי או לא?!?! שאלוהים יעזור לכם!! (ולי חחח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
יוני (בן 15)22/10/2008עוד שאלה הילדה הזאת שיש לה חוצפה שואלת אותי אם אני יכול להביא לה כסף ל סרט (וזה ברור שכן) ואז היא שואלת אותי אם אני יכול לשלם גם על בת דודה שלה?? מה אני הבנק?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזוב אותה וכל בחורה כמוה
איש הקש23/10/2008היא סתם מנצלת ומשחקת בך תעזוב אותה היא סתם מפגרת אם ככה היא מתנהגת,תתרחק מבנות כאלה שסתם מנצלות אותך ואתה רואה שהן נצלניות וצבועות חבל על המאמץ הן לא שוות את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובהצלחה לך (;
איש הקש23/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה זה בחיים
23/10/2008ברוך הבא למציאות. כשאתה מציע לילדה ללכת לסרט, אתה בעצם אומר לה שהיא מוצאת חן בעינייך. אני משערת כי אותה ילדה קשה להשגה כי היא לא בטוחה שאתה מוצא חן בעיניה.
הבעיה שיש לך איתה זו בעיה שיש לגברים ונשים כל הזמן, עד שהם מכירים בן זוג קבוע. זה משחק החיים, וכנראה שיהיו עוד בנות רבות שישגעו אותך כמו אותה ילדונת.
תמשיך להציע לה להיפגש, אולי בסוף עוד תהיו חברים :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא סתם ידחוף עצמו לתהום
איש הקש23/10/2008היא סתם מנצלת ומשחקת בוא אין שום סיבה שהוא יהיה בקשר אם בן אדם כזה בכלל שימשיך הלאה בחורה כמוה לא ממש שווה את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבילבלתם אותי לגמרי
יוני (בן 15)24/10/2008בילבלתם אותי לגמרי אני לא בטוח אם ללכת או לא ללכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ברור כשמש שהיא לא רצינית וסתם
איש הקש24/10/2008מנצלת אותך אתה רואה את זה,אתה לא חייב לחזר ולחזר אחריה עד שיום אחד יבוא לה פתאום כמו שאמרו פה ובהתחשב בזה שהיא מנצלת אותך ומשחקת בך לא ממש מגיע לה שתמסמוך עליה ותתמסר אליה גם אם היא תרצה,שמע לי תתרחק מבנות מהסוג הזה גם אם היא תיראה פתאום מעונינת היא תחזור באותה מהירות להתנהגות המקורית שלה,בקיצור חבל לבזבז את הזמן על בנות כאלה תעזוב אותה ותמצא מישהי אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)