מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהבת את זה אחרתחתולית09/07/2007
אני מתה על מין אנאלי, על אף שזה יכול לעתים להכאיב, אני אוהבת את תחושת הגירוי שיש לי שם, אחרי שמשמנים היטב את האזור. לא כל אחת נהנית מזה, אבל אצלי זה אחרת ואני ממש גומרת חזק מעינוג כפול שכזה. רציתי לספר ואני ממתינה לתגובות.
אני אומרת מראש, אני לא כאן בשביל לחבור לאף אחד, אבלא ני רוצה לשמוע אם יש עוד נשים בקטע, ומה גברים חושבים על זה. ספרו לי הכל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהבת ככה?
09/07/2007לא הרבה נשים היו אומרות את זה. אני בטח לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באמת מתכוונת לזה
חתולית09/07/2007לא ממציאה סתם, חבל שאת לא בעניין - את לא יודעת מה את מפסידה. ניסית פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
09/07/2007וזה כאב כמו הגהנום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה
ירון09/07/2007הכל מכל ניסית כבר ?
טיפ לדמיון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלי
ירון09/07/2007הכל תלוי בשימון .יש שימון טוב אז הזיון באמת מגיע לשיאים אבל אם יש קשיים לא נעים בדר"כ.מה עם חדירה כפולה חתולית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון,אתה צודק
חתולית09/07/2007זה נכון, נראה לי שהיא פושט לא פגשה עדיין את הגבר הנכון, כי כשעושים את זה נכון זה תענוג עילאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת, לא נראה לי
09/07/2007זה פשוט מקום קטן וצר מדי מכדי להכיל את הגודל הנורמלי של איבר המין הגברי. אין מצב שזה לא כואב לך, אחותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם חדירה כפולה חתולית??
ירון09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני והשכנה
רוני צפון09/07/2007אני פוגש את שכנתי פעם בשבוע לאחרונה התחלנו בתחת ,והיום זה נעשה רק שם ורק משם יכולה לגמור
הכל חייב להיות עם ניסיון בעדינות ועם המון המון וזלין ושמן .תהנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניין איתך בקשר אנאלי
א26/07/2007אני מוכן לעשות איתך אנאלי רק פינוק בלי כאב כנסי לאימייל [email protected] אני צעיר אבל כנסי נכיר ניפגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)