ככה נשים נוגעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ככה נשים נוגעות
    09/07/2007

כתבתי כאן כמה פעמים על התשוקה החבויה שיש לי לנשים אחרות. זה לא תמיד היה ככה, עד שזה קרה פעם אחת ואולי הגיע הזמן לספר על זה.

זה היה בבית של זוג חברים (פעם כשעוד היתה לי מערכת יחסים זוגית ונורמלית). בן הזוג שלי, בואו נקרא לו עידו לשם הסיפור, היה צריך לקפוץ לאיפשו עם חבר שלו לאיזה שעה-שעתיים, ואני נשארתי אצלם בבית יחד עם עדי - קטנה, שיער שאטני, חזה לא גדול (אבל גם לא קטן) וכנראה הבחורה הכי יפה שראיתי בחיי.

עדי ואני התיישבנו על הספה, הצתנו סיגריה ופטפטנו עלינו, על אהבה, הבחורים שלנו ומערכות יחסים - נו, על מה שנשים מדברות בדרך כלל. הרגשתי טוב, בדרך כלל לא יצא לנו לדבר יותר מדי - זה לא שהיינו חברות של שנים, היינו בנות זוג של חברים.אבל הפעם משהו היה שם יותר קרוב, יותר משוחרר.

ואז, לרגע היא נגעה בי. אני לא יודעת להסביר עד היום את מה שהיה שם, אבל אני נרעדתי קלות. הסתכלתי עליה וראיתי מיד שהיא קלטה את זה. היא חייכה אלי. זה היה רק רגע אחד בשיחה. המשכנו כאילו כלום לא קרה. אמרתי לעצמי, נו - זה היה משהו חולף ולא משמעותי. אבל זהו, שלא.

המשכנו לדבר, ועדי כיוונה את השיחה לנושא שאף פעם לא שמעתי אותה מוציאה עליו הגה - סקס. אני לא איזה צנועה חסודה - אתם כבר מכירים אותי, אבל באותם רגעים הובכתי קשות.

ואז, היא עשתה את זה עוד פעם, כאילו נגעה בי בטעות לרגע, אבל נתנה לידה להתעכב על הירך שלי. הרגשתי סחרור, הסתכלתי עליה. היא הפסיקה את השיחה, ורק המשיכה לעסות לי את הירך בתנועות מטריפות.

"מה את עושה?", גמגמתי. היא משכה את ידה, חייכה וענתה לי: "לא יודעת, אני פשוט מרגישה שזה נכון. את לא?"

לא ידעתי מה לעשות ומה לענות. האמת? רק רציתי שהיא תמשיך - כי באמת, זוה לא קלישאה - אף פעם לא הרגשתי ככה. "אני לא יודעת", אמרתי לה.

"אוף", היא אמרה, "נעשה כאן חם, אני נכנסת למקלחת". היא קמה ויצאה מהסלון, נכנסה לחדר המגורים. אני נותרתי על הספה.

נגמר? מה פתאום. עדי לא עשתה שום דבר מאותו הרגע מבלי להתחשב בי ובנוכחות שלי בחדר. דרך המראה שבחדר השינה שלה הצלחתי לראות אותה מתפשטת לאט, מחליקה את ידיה על גופה, על שדיה, על הבטן וגם למטה, אל עבר האזור המוצפן - כאילו היא מנסה לעורר מישהו שצופה בה. היא עטתה על עצמה חלוק משי ויצאה אל המזדרון. הציצה אלי ואמרה - "אני במקלחת. רוצה גם?"

הסתכלתי עליה בתדהמה. מעולם לא הציעו לי שום דבר שאפילו דומה לזה, כלומר, לא מאשה. "לא", השבתי לה בקול רפה, "אני נשארת כאן".

"איך שבא לך", היא ענתה, ונעלמה בחדר הרחצה. אני נותרתי על הספה, חושבת מה אני יכולה לעשות. מצד אחד, לא הבנתי בכלל מה היא רוצה ממני ומה אני מרגישה. מצד שני, משהו קרא לי להיכנס פנימה. רציתי את זה ולא רציתי את זה בו זמנית, וזה היה מבלבל.

בהחלטה של רגע החלטתי לקום. שכחתי לחלוטין את זה שמעולם לא הייתי עם בחורה, את זה ששני גברים שמאוד יקרים לי ולעדי יכולים להיכנס כל רגע ואת זה שאני בכ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ככה נשים נוגעות

הוספת תגובה

• המשך באדולינה?

ירון
    09/07/2007

אפשר גם במייל[email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו