מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחוף!!אור27/10/2008
היי אני וחבר שלי שכבנו שהייתי במחזור (ביום החמישי של המחזור כמעט היום האחרון) בלי אמצעי מניעה יש סיכוי להריון!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיכוי
28/10/2008אין סיכוי בגלל שאישה יכולה להיכנס להריון רק בימי הביוץ שלה שהם בערך 15 ימים אחרי המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי היה לך כתם של מחזור?
שני29/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
שלי פסטרנק כץ29/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי להריון וכדאי שתכירי קצת..
מיסטר בין02/11/2008וכדאי שתכירי קצת יותר טוב את הגוף שלך. לעומת זאת יש סיכוי שחברך יקבל דלקת בדרכי השטן ושתחלי בסרטן הרחם. לידיעתך ישנו חיידק שחי באזור הפות, כאשר בן זוגך חודר החיידק טופס טרמפ על איבר מינו ונכנס לצוואר הרחם. במידה ואת קרובה לביוץ (שאגב זה קורה בערך ולא אצל כל אשה שבועיים לאחר סיום המחזור הביוץ מגיע) זה הזמן שבו נוצרת מין שיכבה, כמו ספוג) שמקיפה את חלל הרחם שלך ומפרישה חומצה שהורגת את החיידק הנ"ל. כך הכל קורה במשך שבועיים. לאחר שבועיים מגיע מחזור וההפרשה של המחזור זהם אותם רקמות (ספוג) שמתפרקות ומחקות להתחדשות הנוספת שלהם. חבל שאני גבר ומכיר את הגוף שלך יותר ממה שאת! יש לך מזל שאני לא האבא שלך כי היית חוטפת ממני. הכל מקרה תזהרי גם ממחלות מהריון ואם נכנסת להריון כדאי שתדעי מה הפלה גורמת לגוף שלך איך עושים הפלה ואם לקחת פוסטינור מה הוא עושה לגוף שלך. בברכה, אחד שאיכפת לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיסטר בין הדפוק
שטונק04/11/2008אני מבין מתגובתך שאתה גיניקולוג של עכברים וזוחלים למיניהם מאיפה הבאת את הקשקשת המטומטמת הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתיכת דביל מטומטם
כ04/11/2008מאיפה המצאתה את השטויות האלה תמצא משהו לעשות במקום לנסות להפחיד נערות שמצליחות להזדיין אם מישהו זה שבגילה אף אחת לא רצתה לגעת בך לא אומר שאתה צריך להרוס גם לה אז תפסיק אם השטויות שלך דביל. נ.ב הוא באמת ניראה לי כמו מיסטר בין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)