מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ככה נשים נוגעות - אחרון ודי10/07/2007
עכשיו זה היה תורי להחזיר לעדי. סובבתי אותה ככה שהיאתעמוד עם הגב אלי. הצמדתי את הלשון לצווארה, ולאט לאט ירדתי, כשהידים שלי לופתות בחוזקה את החזה שלה. כשהגעתי לה לתחת, נטלתי את הצינור, וכיוונתי את ראשו לפתח שלה. היא נאנקה, רעדה, וגמרה אחרי שתי דקות (אחרי זה היא סיפרה לי שהיא ראתה כוכבים...).
הכל הלך חלק, הבויז חזרו איזה שלושת רבעי שעה אחרי זה. אנחנו כבר היינו נקיות, יבשות ושבעות.
"איך היה?", הם שאלו. "משמעם", עניתי, "אבל לא נורא. מצאנו על מה לדבר".
מאז, ועברו כבר שלוש שנים, אני והיא אף פעם לא חזרנו לעשות את זה. היא ממשיכה עם חבר שלה וגם אני עדיין עם עידו. הם כמובן לא יודעים דבר.
הארוע, כמה מדהים שהיה, נותר כאילו כמו חלום שלפעמים אני כבר מפקפת אם הוא באמת התרחש. עדי ואני מתנהגות באמת כמו חברות רגילות, ואני מוצאת את עצמי חושבת על זה פחות ופחות.
רק לפעמים, כשיש לי איזה שנייה לעצמי במלקחת, אני נזכרת בסקס הכי מדהים שהיה לי אי פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתקף לב על הבוקר
דוני בראסקו10/07/2007זה מה שעשית לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחח באדולינה את מסקרנת מאוד
ירון10/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)