ככה נשים נוגעות - אחרון ודי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ככה נשים נוגעות - אחרון ודי
    10/07/2007

עכשיו זה היה תורי להחזיר לעדי. סובבתי אותה ככה שהיאתעמוד עם הגב אלי. הצמדתי את הלשון לצווארה, ולאט לאט ירדתי, כשהידים שלי לופתות בחוזקה את החזה שלה. כשהגעתי לה לתחת, נטלתי את הצינור, וכיוונתי את ראשו לפתח שלה. היא נאנקה, רעדה, וגמרה אחרי שתי דקות (אחרי זה היא סיפרה לי שהיא ראתה כוכבים...).

הכל הלך חלק, הבויז חזרו איזה שלושת רבעי שעה אחרי זה. אנחנו כבר היינו נקיות, יבשות ושבעות.
    "איך היה?", הם שאלו. "משמעם", עניתי, "אבל לא נורא. מצאנו על מה לדבר".

מאז, ועברו כבר שלוש שנים, אני והיא אף פעם לא חזרנו לעשות את זה. היא ממשיכה עם חבר שלה וגם אני עדיין עם עידו. הם כמובן לא יודעים דבר.

הארוע, כמה מדהים שהיה, נותר כאילו כמו חלום שלפעמים אני כבר מפקפת אם הוא באמת התרחש. עדי ואני מתנהגות באמת כמו חברות רגילות, ואני מוצאת את עצמי חושבת על זה פחות ופחות.

רק לפעמים, כשיש לי איזה שנייה לעצמי במלקחת, אני נזכרת בסקס הכי מדהים שהיה לי אי פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התקף לב על הבוקר

דוני בראסקו
    10/07/2007

זה מה שעשית לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחח באדולינה את מסקרנת מאוד

ירון
    10/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו