מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה סקסלכלוכית10/07/2007
רוצה סקס, כי כבר הרבה זמן לא היה לי. אני ורצה קצת חיבה, קצת אהבה. מה יש - זאת בקשה מוגזמת? איך זה שיש כאלו שנראות לא משהו ומקבלות באופן קבוע, ואילו אני - ששנראית מעולה, צריכה לחכותץ כל כך הרבה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בואי לכלוכית
ירון10/07/2007צרי קשר לכלוכית [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי
bissman11/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי איתי קשר
עומר11/07/2007אבל אני לא בגיל 18 קצת מיתחת(לא בהרבה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
עומר11/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוש קוש
מנוסה11/07/2007תנסי כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכלוכית- בא לך למצוא יהלום ?
רוני18/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמי אני מה שאת מחפת
ג'נטלמן חרמן18/07/2007היי מאמי אני מבין אותך לגמרי ואת צודקת את מבקשת בקשה מאוד בסיסית שהיית צריכה לקבל אפילו בלי לבקש אהבה חיבה וחום זה דברים שאשה צריכה לקבל ככה בהינד אפעף אם בא לך כנסי צרי איתי קשר במייל:[email protected] או במסנג'ר שזה אותו המייל או באייסיקיו:332860675 אני אוכ לתת לך אהבה חיבה ובדרך גם סקס ;) ביי בניים מאמי שיהיה לך אחלה יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי..לא תצטערי
levi18/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בזיהוי
אורי19/07/2007את מחפשת סקס וזאת טעות , אם תחפשי קשר ואהבה תמצאי גם סקס ובכמויות , אולי זה נשמע מצחיק אבל גם גברים לא אוהבים להיות זין להשכיר. תחשבי על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח שלו.. אהבתי
אשף22/07/2007את התגובה שלך.. אבל אני מכיר כמה גברים שלא היו מתנגדים להיות שכירי זין. ועלה בדעתך שיש גם נשים שמחפשות רק שכירי זין? יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהההההההההההה??.?
ניבה23/07/2007?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נבהלת ניבהל'ה?
עינב24/07/2007מי הפתיע אותך עד כדי כך? יהודה או ק' ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בא לך
גידי22/07/2007אם בא לך להצטרף לזוג שלחי ל [email protected] אם את רוצה רק עם הגבר או גם עם הבחורה כנסי תנסי ותצאי מאושרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזמין אותך להיצתרף אלינו
טל23/07/2007קודם כול אני חושב שבהחלט מגיע לך ואני גם מזמין אותך ליצור איתי קשר ולהיתפנק בגדול איתי ועם עוד חבר טוב שלי שאנו אוהבים שלישיות ושנינו ניראים מצויין ושריריים, אם את מעוניינת דברי איתי כאן ונמשיך ביחד לאט ובהנאה גדולה ושווה.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראית לי כמו טיזרית בלבד
25/07/2007למרות שגם לדבר זה לא רע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו מתחזה
DANYDINE25/07/2007משום מה גם לי נראה העניין או בקטע של טיזארית או מתחזה או עושה עבודת מאסטר על התנהגות בע"ח מסוג קוף אדם מין זכר, ורושמת תגובות של "האדם החושב" - סבבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניין אם את מעוניינת
א26/07/2007לכלוכית את טוענת שאת נראית טוב כך גם אני ואני מוכן לענג אותך ולתת לך הנאה ולפנק אותך כמו מלכה אם את מעוניינת את מוזמנת לשלוח לי אימייל לכתובת זו [email protected] אני מאזור הצפון אם את מחיפה או מהקריות את מוזמנת להגיב אם לא אולי נוכל להיפגש אחרי שנכיר להתראות יפהייפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)