בעיה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה !
    שוקי
    01/11/2008

שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה ... פשוט אני מת על סקס ויחסי מין וכמעט מכור לזה ... אני נכנס המון לאתרי סקס וצופה בסרטים וכל מיני דברים כאלה .. הבעיה שלי היא שפשוט אין לי חברה .. בעצם הייתה לי אחת או שתיים .. אבל אפ'פעם זה לא הלך יותר מנשיקות - פשוט אני לא מוצא מישהי שרוצה לקיים יחסי מין .. אני לא מכיר גם בנות כאלה ... לא יוצא לי לקיים יחסים .. וזה הורג אותי ... מה עושים ? לאן פונים ? ... החבר'ה הולכים למכון ולזנות ..אני פשוט שונא את זה ... תעזרו לי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה !

הוספת תגובה

• תתחיל עם בנות

01/11/2008

תאזור אומץ ותתחיל הרבה עם בנות בכל מיני סיטואציות, ואז תתפלא כמה זה קל להכיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה טובה

למה
    07/11/2008

בפעם הבאה שתצה עם בחרה תשתדל ליצור רגעים רומנטיים ותפעל לאת, אחרת ( תלוי ) היא תבהל . ברגע שתרגיש שזה נכון , בצע מהלך ולך תדע אולי זה יעבוד. אחד שרוצה לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו