קונטרה לבאדולינה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונטרה לבאדולינה...
    בחורצ'יק
    10/07/2007

הפנטזיה שזכיתי להגשים, כמו שכתבתי לפני כמה הודעות.

נכנסתי בצעדים מהוססים ונרגשים לבית הקפה שבו קבענו להיפגש, אני והם.

מבטינו נפגשו וישר ידענו שאני זה אני והם זה הם.

ישבנו ולאט לאט ההתרגשות התפוגגה והשיחה זרמה, החיוכים שבו לפנים ואי הנעימות והמבוכה שאפפה את האויר כבר לא היתה.

אחרי שעה של דיבורים וכוס קפה אחת, הם שאלו אותי האם אני רוצה להיצטרף אליהם לדירתם. כמובן שהסכמתי.

צעדנו לאט לאט לכיוון דירתם שהיתה מספר צעדים מבית הקפה.

הגענו לדירה, התיישבנו בסלון, אני לידה והוא מולנו.

האוירה היתה טובה ורגועה, היין נמזג והמתח המיני החל למלא את חלל הדירה.

החשש לעשות את הצעד הראשון כנראה היה מורגש.

פתאום הרגשתי יד מלטפת את כתפי.

היא החלה מתקרבת אלי. התחלתי להריח את ריח גופה המתוק מתקרב אלי ועוטף אותי באהבה.

הבטנו אחד לשניה בעיניים ולאט לאט התחברו שיפתותינו לנשיקה עדינה ובתולית ראשונה שלאט לאט הפכה למלאת תשוקה יותר ויותר.

תוך זמן קצר , נחלצו הידיים לעזרת השפתיים והתחלנו מלטפים זה את זו בעדינות וברכות.

בעודנו מתנשקים ומתלטפים, הרגשתי אותו מתיישב לצידי השני ומצטרף לחגיגת הליטופים והגישושים.

מצאתי את עצמי יושב בינו לבינה , מקבל משניהם ונותן לשניהם.

החלטנו לעבור לחדר השינה.

...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונטרה לבאדולינה...

הוספת תגובה

• שניים ואחת- המשך

בחורצ'יק
    12/07/2007

...

נכנסנו לחדר השינה, שלושתינו, אוחזים ומלטפים ללא הרף.

חדר השינה הוכן מראש והיה מואר קלות באור נרות עדין.

התחלנו להתפשט, הם אותי ואני אותם.

הכל נעשה באיטיות ובעדינות וטיפת חיפזון לא היתה, למרות ששלושתינו היינו לוהטים ומוכנים.

נעמדנו עירומים ליד המיטה שחיכתה לנו, אני עמדתי באמצע, בינו לבינה. ניזונתי מחום הגוף של שניהם, מהליטופים והנשיקות שלהם שהעבירו בי צמרמורות בלתי פוסקות של עונג.

מקדימה היא, נצמדת אלי ועורה העדין, החלק מלטף את עורי. החזה שלה נצמד אל שלי.

מאחורה אני מרגיש אותו זקוף ומוכן. עורו המחוספס והחם צמוד אלי.

אני שולח יד אחורה ומלטף את ישבנו ומצמיד אותו אלי. איברו נצמד אל ישבני ומתחכך בו לאט לאט ובעדינות.

אני מסתובב אליו. שנינו זה מול זה, עירומים, איברים זקופים מתקרבים זה אל זה ונוגעים לראשונה נגיעה קלה ומשכרת.

אנחנו חופנים אחד לשני את הישבנים בידים מלאות ונצמדים חזה אל חזה ואיבר אל איבר.

אני תופס את שני האיברים הזקופים שלנו ביד אחת ומתחיל לשפשף אותם. קולות העונג שלו לא מאחרים לבוא ואני ממשיך ללטף את שני האיברים עם יד אחת בעוד ידי השנייה שלוחה אחורה אליה, מרגיש את גופה המזמין.

אני והיא נשכבים על המיטה. הוא עומד בצד ומביט בנו.

...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה לא רציני

סקסית
    15/07/2007

באמת עשית את זה עם עוד גבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציני לגמרי

בחורצ'יק
    16/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מותח אותי?

15/07/2007

תגיע כבר לחלקים המעניינים, אני בוערת כשאני קוראת את זה. מנוול אחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ; )

בחורצ'יק
    16/07/2007

היא נשכבת על המיטה, אני על ברכי מתקרב אליה מציב אם גופי במקביל לשלה. אני מעליה, פנים מול פנים, גופינו מתחילים להתערבב זה בזה.

אני מלטף את פניה ואת שערה. ידי עוברות במורד גופה תוך כדי שאנחנו בעיצומה של נשיקה רכה ומלאת תשוקה. לשוני מעסה את שלה ולשונה עוטף את שלי במערבולת רטובה ומגרה. מגע השפתיים ממכר וסוחף אותנו.

היא עוטפת אותי בידיה וברגליה ומצמידה אותי אל גופה החם.

בעודינו מתחילים להתמסר אחד לשניה, הרגשתי אותו עושה את דרכו אלינו. הוא נעמד על ברכיו לידינו ועיני ננעלו על איברו המתוח והזקור.

התרוממתי מעט מעליה ובעודי צמוד אליה שלחתי יד מהססת אליו.

תפסתי את איברו הזכרי וההרגשה היתה חדשה ומרגשת. התחלתי מלטף ברוך ולהעביר את אצבעותי לאורכו של איברו בעודו מתחיל להאנח קלות.

מלא חשש וסקרנות החלטתי לקחת עוד צעד במסכת ההתנסויות החדשה והכנסתי את איברו לתוך פי.

מהר מאוד למדתי לאהוב את ההרגשה של איבר גברים זקוף וחם מתנועע בפי ואחרי טעימה ראשונית התחלתי ללקק אותו מלמעלה למטה, נוגע קלות באשכיו ולא משאיר נקודה יבשה.

ליקקתי בתאווה את קצהו ושוב הכנסתי את כולו אל פי.

מוצץ ושואב אותו, מעביר את לשוני מסביבו.

אני מרגיש את תנועות האגן שלו מתגברות והוא נאנח יותר ויותר חזק.

הוא מלטף את ראשי ומכוון אותי להמשיך במלאכת העינוג.

בנתיים היא תופסת אותי ומכוונת אותי לתוכה. היא רוצה אותי בפנים.

מבלי להיפרד מאיברו אני מתמסר אליה. היא לוקחת בידה את איברי הזקוף ומכניסה אותו לתוכה. היא כבר רטובה ומוכנה בשבילי.

אני חודר אליה בתנועות מקבילות לאילו שלו כאשר הוא עדיין בפי.

הוא משנה מיקום ומביא את איברו למקום שבו גם היא וגם אני נוכל לטעום מהאיבר הצמא לתשומת הלב.

בעודי נמצא בתוכה, שנינו מלקקים ושואבים את איברו בחשק גובר וגובר.

מדי פעם לשוני שלי פוגש בלשונה ומתעכב עליו קצת ומיד אנחנו חוזרים ללקק ולמצוץ. פעם היא טועמת אותו ופעם אני.

שלושתינו מתחילים להתקרב לשיא.

...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותך למשטרת הזימה

17/07/2007

עברת כל גבול, מה זה - תוכנית רדיו בהמשכים? תגמור (תרתי משמע) את הסיפור. מי חדר את מי הוא אותך או אתה אותו?

בחורציק', אתה נבזי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטעוצ יצא לי בשרשור אחר

בחורצ'יק
    17/07/2007

היא נישכבת על המיטה, הוא ואני נשכבים לידה כשהיא בינינו.

שלושתינו מתנשקים ומתלקקים, ידיים נשלחות מכל עבר וממזמזות כל איבר שנקרה בדרכן.

עכשיו הגיע הזמן שלנו לענג אותה ורק אותה.

שנינו מלקקים ומנשקים אותה במורד צווארה, מנשקים ונושפים ומקשיבים לקולות העונג שלה ונותנים להם להנחות אותנו.

תוך כדי הליקוקים אני מתחיל להתקרב עם אצבעותי אל בין רגליה. אני מלטף ומעסה את ירכיה ומרגיש אותה רטובה. אני ממשיך ללטף את האיזור ולאט לאט מתקרב אל הפרח שלה. אני חודר אליה עם אצבעות מגששות ומיומנות. היא חיכתה לזה והאנקות שלה החלו מתגברות בעודי משלח בתוכה את אצבעותי בתנועות ממלאות.

אנחנו מתקדמים לאט ובסבלנות אל החזה. החזה הצחור, הצנוע ,הנושא פטמות זקורות.

התחלנו לטעום מפטמותיה במקביל. ללקק בעדינות מסביב במעגלים אשר ניסגרים על הפטמות המגורות. ליקקנו, מצצנו ונישקנו בעדינות, מקשיבי םלפעימות ליבה ולקריאות העונג שלה תוך כדי שאני ממשיך להחדיר לה אצבעות מפנקות.

מדי פעם הייתי מנתק את ידי ממני והוא ואני שלחנו יד אחד אל איברו של השני ומלטפים ומאוננים אחד לשני תוך כדי עינוג הבחורה שהתחילה להתקרב לשיא.

שנינו מאוננים אחד לשני ושנינו מלקקים ומפנקים אותה. ים של גניחות וקריאות עונג של שלושתינו נישא באוויר.

הרגשתי שהיא הולכת לגמור.

החזרתי את ידי לתוכה. היא קרובה לשיא.

בעודי חודר אליה אני מרגיש את ידיו אוחזות את איברי ומשפשפות בעדינות ומקרבות אותי לשיא.

נשימותיה גוברות והיא צועקת לנו בקושי להמשיך.

תנועות האגן שלה משתלבות עם תנועות ידיי.

ואז זה בא.

צעקה ארוכה מלווה ברצף רעידות קל והיא הגיעה לסיפוקה וגמרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו...

לולה 22
    17/07/2007

כל הכבוד בחורצ'יק, סופסוף גבר שלא נכנע לסטאורוטיפים המטומטמים של "אשה נוגעת באישה זה יפה, גבר נוגע בגבר לעומת זאת זה גועל נפש". למה אני לא הייתי שם במקום הבחורה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה שקט עובר על כוחותינו

בחורצ'יק
    20/07/2007

לאחר הגמירה הראשונה, הוא נשכב על הגב והיא ואני התחלנו ללקק בחשק רב את איברו הזקוף.

שנינו טועמים ומכסים את האיבר ברטיבות ובחמימות מפנקת.

הוא מתענג ומלטף את ראשינו ומכוון אותנו.

היא מתרוממת אליו ומתיישבת על איברו כאשר היא בגבה אליו ועם הפנים אלי.

היא מתחילה לנוע עליו לאט לאט בקצב מתגבר. הוא אוחז במותניה ונאנח בעוד היא רוכבת על איברו.

אני נעמד על ברכי, אני מולה. היא תופסת אותי ומצמידה את גופי לגופה. אני מביט בעינייה מלאות התשוקה, מרגיש את נשימותיה הכבדות. שדייה נמחצים אל החזה שלי.

אני מתחיל לנוע יחד איתה בהתאם לתנועות האגן שלה.

אנחנו מתנשקים בלהט. אני עוזר לה להתרומם מעלה ומטה על איברו.

האיבר שלו בתוכה, הלשון שלה בפי ושלי בפיה.

היא תופסת את האיבר שלי ומתחילה ללטף ולשפשף בקצב איטי ומתגבר.

אני שומע אותו מתקרב לשיא בתוכה והיא לוחשת לי שהיא רוצה שניגמור ביחד.

שלושתינו נאנקים , גונחים מהנאה בלתי פוסקת ומתקרבים יותר ויותר לקראת הפסגה המיוחלת.

היא עומדת לגמור בשנית יחד איתנו.

ושוב, זעקות העונג מתגברות, כולנו כבר שם, מתואמים כגוף אחד המגיע אל שיא העונג.

שלושתינו גומרים.

היא מתכווצת על איברו בצעקה ארוכה

הוא לופת את מותניה בכל כוחו ומתפרק בתוכה

היא מצמידה אותי בחוזקה אליה ואני גומר בידיה ועל גופה החלק והעדין.

שלושתינו נשכבים מחובקים על המיטה באפיסת כוחות, מלטפים ומנשקים ונחים אחרי לילה ארוך ומפנק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באו את מסקרנת אותי בת כמה את?רווקה

חנן
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

חנן
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

חנן
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באודלינה בת כמה את רווקה/נשואה

חנן
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

חנן
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

חנן
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

חנן
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

חנן
    22/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו