מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין בשלישייה - רוצה שני גבריםבילבי11/07/2007
תמיד פינטזתי על שני גברים, אחד לכל חור. רוצה ששניהם יאהבו אותי - יש מצב שזה יקרה? יש מי שיכול לרצות? מכל מה ששמעתי על גברים - ההומופוביות תימנע מהם להיות ביחד עם עוד גבר ערום, אבבל אני ממש רוצה שניים, וגם לראות אותם נוגעים אחד בשני. מדליק לחוטין. טוב, עשיתי אותי חרמנית, אני הולך למקלחת לאונן לי, צ'או ותכתבו לי הצעות - אני מבטיחה לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואהווו ....
החמוד11/07/2007חירמנת אותי אש (כמו עוד אלף גברים).
כתבתי קודם על עצמי, זה שאשתו בחו"ל ומחפש הרפתקה, והנה באת עם ההצעה שלך.
תכתבי לי, אני כבר אארגן חבר, תקבלי את החלום הרטוב שלך ....
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל אפשרי
אחד ואף יותר11/07/2007יהיה מעניין - אבל לא כאן .
צרי קשר
[email protected]
מחכים לך ............... ממממ........שניים סקסיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לדאוג למימוש הפנטזיה
הד"ר12/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי מתוקה
אבי12/07/2007יש לי חבר אנחנו אוהבים לעשות את זה ביחד.. עם בחורה
נשמח לענג אותך בכל החורים
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לך..
אבי13/07/2007אני נראה טוב מאוד בן 27
רוצה להנות.. גם לי יש פנטזיה כזו להיות עם אישה ועוד גבר.. זה נראה לי מאוד מדליק
אשמח לנסות איתך..
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי כנסי
גידי13/07/2007תשאירי פרטים מבטיח לך שאני וחבר נקרע לך ת'צורה וגם אחד לשני מה שבא לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדלקת אותי עכשיו גם אני צריך מקלחת
רונן14/07/2007אני מת להיות במגע עם גבר נוסף ואישה עם ראש פתוח
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזה את מכוונת
רונן14/07/2007[a href=http://galleries.pimpprofits.com/c177/full/full_015.jpg id=link][email protected][/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא
עמירם14/07/2007בטח שזה אפשארי הכל תלוי רק בך תרשי לעצמך וזה יקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאמי חרמנת אותי אש
ג'נטלמן חרמן15/07/2007היי מאמי אני אשמח להגשים את החלום הרטוב שלך אני אנסה להביא עוד חבר אבל אם אני לא אצליח אני אשמח לעשות איתך ועם מי ירצה להצטרף חרמן אש ומחכה לתשובה ממך המייל שלי:[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי לא תתחרטי
ניב15/07/2007אם נקי מגולח חלק ואת נראת טוב לא תתחרטי אפשר שניים ואפשר שלוש את בטוח תהני מחכים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה
15/07/2007אבל לא תמיד אפשר לקבל את כל מה שרוצים, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)