מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רומן עם גבר נשוי, בבקשה עזרו לי !עדי08/11/2008
שלום. אני הילה, בת 22. אני מתביישת להודות אבל אני מנהלת כבר 10 חודשים רומן גם גבר נשוי + 2. יש בינינו פתיחות מינית שלא הצלחתי להגיע עם אף גבר בחיי. (הוא הגבר הרביעי ששכבתי איתו). אנחנו גם חברים טובים, מדברים על הכל...שעות ארוכות בטלפון ובפגישות. לאחרונה באחת השיחות שלנו הוא העליב אותי וגרם לי לחוש מושפלת.... ועוד צחק לי בפנים, לא הפסקתי להציק לו ביומיים האחרונים בטלפונים ובהודעות והוא מתעלם ממני....אני מרגישה פתאום שאני מתחרטת על הכל, שבא לי לנקום בו, בא לי להתקשר לאשתו ולספר לה הכל (אני מכירה אותה ואנחנו מדברות לפעמים), אני כל היומיים האחרונים לא הפסקתי לבכות, לא אכלתי כלום, לא הלכתי ביום חמישי לעבודה, ההורים שלי מוטרדים ממני, הם לא מבינים למה אני במצב כזה.... אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה שבוע הבא...אני מתה מפחד שאני אהיה עדיין בדיכאון ולא אצליח להשקיע את כל מרצי בלימודים. חשוב לי לציין שאפילו הגעתי למחשבות של בריחה מהבית, רצון למות, רצון להרוס אותו.... מה אני צריכה לעשות? איך לצאת מהמצב הזה שהכנסתי את עצמי אליו? אני לא מסוגלת להחזיק את עצמי ולא להתקשר אליו, לא לשלוח לו הודעות שאני שונאת אותו ואיך הוא מסוגל להתייחס אליי כל כך באדישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפסיקי לשלוח לו הודעות!
08/11/2008תעזבי אותו בשקט! ההטרדות האלו לא יועילו לך והן לא יחזירו אותו אליך בחיים. אני מבינה שאת נתונה בסבל רב, ואני מבינה שהוא פגע בך קשות ושהוא חרא של בן אדם, אבל את חייבת להמשיך הלאה.
התחלת רומן עם גבר נשוי, הדברים האלו בחיים לא מסתיימים יפה!!!
תעזבי אותו ואת משפחתו בשקט. אל תהרסי לו את המשפחה רק מצורך בנקמה.
תנסי לשכוח מהסיפור. היפגשי הרבה עם חברות, צאי לדייטים עם גברים, תעשי דברים שעושים לך טוב, ותזכרי שיש עוד מלא דגים בים.
בהצלחה ותהיי חזקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי....
עדי08/11/2008אני לא רוצה להחזיר אותו אליי, ואני בשום אופן לא רוצה שנמשיך במערכת היחסים הפסולה הזאת. אני רק רוצה להבין איך הוא מסוגל להתעלם ככה ממני, שהוא יודע שאני פגועה וכועסת כל כך.... אני לא תמימה, לא חשבתי שהוא מאוהב בי בטירוף, שהוא יעזוב את אשתו ונהייה ביחד - ממש ממש לא!!! אבל חשבתי שבאיזשהו מקום כן אכפת לו ממני, שאני כן חשובה לו...ועכשיו שגיליתי שאין זה ככה זה הרס אותי.... דרך אגב, הוא הבוס לי...אני לא יודעת אם אני רוצה לחזור לעבודה מחר, או שאדיף לרשום לו שאני חולה ולא אגיע. ללכת מחר או לא? חשוב לי להגיד שאני מתפטרת ביום חמישי הבא לפני תחילת הלימודים באוניבסריטה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי
עוז4608/11/2008לשמוע את הסיפור העצוב הזה. אבל צריך לדעת לסגור פרק בחיים בצורה שאת תרגישי טוב עם עצמך, גם בעוד שבועיים נגיד, ולא בנקמה מתוקה שתצרי עליה ברגע שתצא לפועל. יכול להיות שהבוס הגדול לא יודע לסגור קצבות כמו שאינו יודע לסגור ולמנוע פריצת גבולות. וכאן את יכולה להראות לו כמה הוא "קטן" בזה שתיגשי ותיסגרי את הפרק הזה בחייך בשיחה גלויה מולו. בכל מקרא איני רואה המשך למה שהיה ואיני חושב שתחינה ודשדוש בנושא יועיל לך. לימודים ומציאת קשרים חדשים יואילו להרגשה הטובה בהצלחה וחיבוק חם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרימי טלפון וותגידי לה הכל
כ08/11/2008זה לא רק ילמד אותו לקח זה גם יעיר את אישתו בעל כזה נצלן שמנצל שני בנות זוג בבת אחת מגיע לו שימידו אותו במקומו וגם מגיע לאישתו לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה - עזבי אותך מכולם
שני09/11/2008הוא הבוס שלך? יפה. זו הזדמנות חייך להתקדם בעבודה ולקבל שכר גבוה יותר. אני מאוד מבינה את היצר שלך להתנקם. אבל אם את כבר מתנקמת אז לפחות תהיי חכמה. תעלה לי את השכר לפני שאני מרימה טלפון לאישתך. הילה מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות....
הילה09/11/2008אני עוזבת את העבודה בגלל שאני מתחילה ללמוד שבוע הבא באוניברסיטה ככה שגם אם רציתי נזכרתי מאוחר מידי לנצל אותו. אני החלטתי לא לספר כלום לאשתו...אני לא רוצה להרוס לה... אני חייבת להתגבר על זה ולהמשיך בחיי......... שבוע הבא אני מתחילה ללמוד והוא הדבר האחרון שאני רוצה להתעסק בו. תודה לכל מי שהגיב לסיפור שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי לפריג'דית
גיא10/11/2008תנסי מישהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי איתי קשר בנייד!
שלי פסטרנק כץ10/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)