אשמח אם תוכלו לעזור לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תוכלו לעזור לי
    סתם אחד
    04/03/2007

אומנם אני לא נשוי או משהו כזה כמו רוב האנשים לפי מה שקראתי.
    אבל, אני עדיין כן צריך עזרה בזוגיות שלי עם חברה שלי.
    אנחנו ביחד כבר שנה וחצי, ובחודש חודשיים האחרונים פשוט לא בא לה, או שאין לה כוח ולא בא לה.
    ואני יודע שאם לא הייתי עושה לה את זה או משהו כזה היא הייתה מספרת לי... כי היחסים שלנו מאד פתוחים, בעבר קרה משהו שאני חושב שהרבה אנשים פשוט היו "מחלקים",מעבירים, והיא באה וסיפרה לי למרות שלא היה מצב שאני אדע עליו.
    והשאלה שלי היא האם יש דרך שאני יוכל לעזור לגירוי המיני שלה או שכן "יבוא לה"..
    אשמח אם תוכלו לעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח אם תוכלו לעזור לי

הוספת תגובה

• למה לא בא לה?

06/03/2007

אתם צריכים למצוא את הסיבה לירידת החשק המיני. אני ממליצה לך לשים הודעה בפורום השכן "מין וסקסולוגיה" שם יש סקסולוגים מומחים שיכלו לעזור לה, וכמובן - לשקול לגשת לייעוץ זוגי.

לפעמים קל יותר להיפתח בפני אדם שלישי מאשר בין שני בני הזוג. מניסיון - ייעוץ זוגי עובד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

סתם אחד
    06/03/2007

אני אעביר את ההודעה לפורום השכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו