יחסים אסורים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים אסורים?
    דנה
    10/11/2008

אני יוצאת עם גבר נשוי כבר 10 שנים הוא לא יכל להתגרש מסיבות שלא אפרט,לפני חודשיים התחתנתי ועשיתי זאת בגלל הכסף של בעלי, במשך הזמן התחלתי להרגיש שאני אוהבת אותו כמובן שאני עדיין עם אותו גבר נשוי שיש לי איתו קשר מאוד חזק שלא היה לא יהיה אף פעם, עכשיו הוא רוצה להביא איתי ילד ושבעלי יחשוב שזה ממנו כמובן שאני לא מסוגלת(אפילו לי זה יותר מדי) והוא לא מוכן שאביא ילד עם בעלי, הסיפור שלנו יותר מדי מורכב ולהיפרד זה בלתי אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים אסורים?

הוספת תגובה

• טהרי את עצמך

moooooon
    11/11/2008

עיזבי מייד את הנשוי חולה הנפש,התמסרי כולך לבעל שלך שאוהב,גדלי משפחה נקיה ויפה. אם תמשיכי את הקשר האסור,או תביאי ממזר לעולם,את אשה חולה שזקוקה לטיפול.מתנצל על הישירות.אך את חייבת לדעת מה את,אשה מסכנה שהורסת את עמצה ואת הסביבה. צאי מהאפלה אל האור,ומייד,בלי לחשוב,ורק טוב ימלא את נישמתך וליבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים אסורים?

דנה
    11/11/2008

אני לא אביא ילד לעולם עם הבחור הנשוי, זה נכון שאני צריכה טיפול ואפילו הייתי כמה שנים עד שהפסיכולוג התחיל איתי, אני בהחלט מבינה את עצתך לעזוב את הנשוי אבל מי שמכיר את הסיפור שלי מקרוב יודע שזה בלתי אפשרי זה יותר מורכב, אפילו אשתו יודעת עלי והאחים שלו למרות הסיפור הזה אני לא אדם רע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכן הילד שתביאי לעולם..

שני
    12/11/2008

הוא ייחשב ממזר - וזה לדירעון עולם! למה לעשות לו את זה ?למה? רק בגלל החרמנות שלך? טיפשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשני

דנה
    12/11/2008

שני, כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, אני כתבתי שאני לא מתכוונת להביא ילד לעולם עם הבחור הנשוי...וסקס בכלל לא קשור לעניין זה הרבה מעבר הלוואי שזה היה רק סקס וחרמנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים אסורים?

עוז46
    13/11/2008

לא נכנס לנכון לא נכון במה שקורא בינך לבין שני האהבות אבל לפי פניתך את מתחילה להיקרע מבפנים. ולהלך על חבל דק כלולין בקרקס כל החיים כצת קשה. בלי עזרא מבחוץ לא תצאי בשלום ויתכן שהזוגיות תיפגע ללא תקנה למרות ניסיון צורב להעזר. את צריכה למצוא עזרא מבחוץ ומוטב מוקדם ככל האפשר. ישנם כאן ובפורומים המקבילים מספיק מומחים שאת יכולה ליצור קשר ולבדוק אם את מתחברת לטיפול המוצע ולאדם מאחורי המטפל בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה משנה מאיזה מניע?

שני
    14/11/2008

מה אישה נשואה שרק התחתנה עושה עם גבר אחר בכלל? גועל נפש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוהים ישמור אותנו מבחורות כמוך

נתנאל
    14/11/2008

לדעתי את והגבר הנשוי צריכים להיות ביחד שניכם חולי נפש בצורה כזו או אחרת. האישה של הגבר הנשוי מסכנה חיה בסרט שהאו אוהב אותה והיא אותו ובנתיים הוא שוגל אותך,והבחור שהתחתן איתך עוד יותר מסכן שהוא לא מבין בכלל על מה נפל. זה ברור ששניכם שקרנים פתולוגים מטורפים הרי איך לא אם הוא ממשיך עם אישתו המסכנה ואת הכרת מישהו תוך כדיי והתחתן איתו . פאק איך בכלל עמדת מתחת לחופה והיה לך אומץ לשקר ככה אני לא יודע זה רק אלוהים יודע איך הוא מבין לעולם יצורים כמוך. מבחורות כמוך אנחנו הגברים מסכנים והאישה של הנשוי בכלל מסכנה שלא תדע צרות אלוהים ישמור. תקומי מחר תתגרשי תגידי למיקרוב שאת יוצאת איתו שיתגרש גם כן ואולי הבת זוג שלו והבן שוג שלך יהיו יחד ואת והיצור תעשו ילדים יצורים משלכם רק מקווה שלא יחיו הרבה כי יאמללו את כל העולם עם האופי של שניכם בריצפה ככה. מצטער שאני כל כך אגרסיבי בהודעה הזו אבל,זה פשוט מחייב יחס שכזה. 10 שנים את והטמבל הנשוי מתעלללים באישתו שלא יודעת כלום ובכלל בעלך הטרי איזה סרט אלוהים ישמור טלנובלה רצינית ביותר,מחר אני עושה מנוי לויוה פלטינה עם מתחילים את ההפקה חח מחר. בליינד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לנתנאל

דנה
    14/11/2008

וואלה באמת חשבתי לכתוב סרט חשבתי להציע אולי לרם אורן, בעניין האשה של הנשוי היא יודעת עליי ודווקא היא לא המסכנה בסיפור, נכון שזה לא פייר לגביי בעלי והוא כזה מקסים שלא מגיע לו אשה כמוני( בדיוק עכשיו אני מכינה לו מרק) אבל מה לעשות החיים לא פיירים כי אם הם היו הייתי נשואה לבחור שאני אוהבת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיזבי את הנשוי!!!

מאמית33
    20/11/2008

לדנה, אני לא אכנס ליותר מדי פרטים, וגם לא אקלל אותך בשל המעשה שלך, כי זה לא יוביל לשום דבר. אבל אם את רואה שהנשוי, לא מוכן להתגרש וחיי את חיי הנישואים שלו ודופק אותך בצד כל עת שמתחשק לו, אז את פרארית גדולה בדיוק כמו אשתו, לא משנה עד כמה את אוהבת אותו. עיזבי אותו, הקימי בית מוסרי וערכי עם בעלך ובעזרת השם תביאי עם בעלך ילדים ותאמיני לי שזה ישתלם לך יותר מכל דבר אחר בעולם כשיהיה לך תינוק בידיים הכל מתגמד. (לצערי הרב ציינת גם שיש לו ילדים את לא יודעת כמה זה פוגע בילדים בנוסף לאישה ובעלך!)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו