סקס התחלתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס התחלתי
    אייל
    13/07/2007

יש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי. אני וחברה שלי התחלנו לשכב לפני כמה חודשים. זאת אומרת שהיא היתה בתולה. והיא לא הכי נהנת מהסקס רק בזמן האחרון היא אומרת שפה ושם היא מרגישה איזשהו גירוי. רציתי לדעת אם זה דבר טבעי? כי זו בעצם ההתחלה שלה. או שאולי יש לה בעיה שהיא לא ממש אוהבת סקס? או שאולי הבעיה בי שאני מלחיץ אותה שאני רוצה כל הזמן לשכב? כי אני גדול ממנה ובוא נאמר שיצא לי להיות עם מספיק בנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס התחלתי

הוספת תגובה

• אייל חמוד, תירגע

15/07/2007

אייל, קודם כל, אם שניכם התחלתם רק עכשיו לשכב, אז תירגע. אתה בתחילתו של מסע ארוך, שימשך עוד הרבה שנים.

דבר אחד שאתה צריך לדעת עלינו הנשים - אנחנו בנויות אחרת, במיוחד בכל מה שקשור לסקס. קשה יותר להלהיב אותנו, לחרמן אותנו ולהוציא מאיתנו את המיטב. יש לי כמה עיצות:

1. עולם האינטרנט מלא בהצעות ועיצות לאיך להגביר אצל בנות את היצר המיני, אבל אני רוצה להגיד לך שהכי חשוב, זה שתקשיב לה. תשאל אותה מה היא אוהבת, ממה היא נהנית. תנסה לעשות דברים לאט ובשבילה.

2. תלמד את המילה הבאה: דגדגן. הדגדגן שלה נמצא שם, עומד מולך ומחכה שתלמד איך לשפשף אותו ואיך להפוך אותו לחלק מהסקס שלכם.

3. ולמען השם, נערי, אל תלחץ. אתה לא דוחף שמיכה לתוך שקית - זה סקס והוא צריך לבוא כשבא לה. אתה שואל אם היא לא אוהבת סקס? אם תמשיך ללחוץ, היא לא תאהב סקס. תירגע, תעזור לה להיכנס לאווירה, תהיה רומנטי, ואז היא תאהב סקס, אוהו, כמה שהיא תאהב.

בקיצור חמוד, אם אתה רוצה שהיא תהנה, תלמד להכניס אותה למרכז התמונה. חיי הסקס של שניכם רק ירוויחו. בהצלחה, ואם אתה צריך עוד עיצות - אל תהסס לשאול. באדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו