מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיאבון מיני מוגברכרמל12/11/2008
אני לא יודע אם זה בעיה אצלי, אבל מאז ומעולם היה לי תיאבון מיני מוגבר. היו אפילו כמה בנות שנפרדו ממני בגלל זה. כי הן אמרו שהן לא יכולות לעשות כל כך הרבה סקס. ועכשיו אני במערכת יחסים של כבר קצת יותר מחצי שנה עם מישהיא. אני בן 24 כיום, והיא בצבא. היא חוזרת בסופי שבוע ומגיע אלי, אבל זה משגע אותי שהיא נמצאת אצלי 3 ימים , ואנחנו נשכב פעם אחת בכל ה3 ימים האלה. אמרתי לה שזה מפריע לי, ושאני רוצה יותר. והיא אמרה שאם היא היתה שוכבת איתי כל פעם שהיה מתעורר לי התאבון אז לא הינו יוצאים מהמיטה בכלל. אני באמת שלא יודע מה לעשות. אנחנו כרגע בהפסקה, כי היתי צריך את הSpace שלי לחשוב על כל מה שקורה. כי אני לא רוצה להיות במערכת יחסים שלא טוב לי בה, ואני לא רוצה שהיא תיקשר אלי יותר מידי ואז תגלה שרע לי, ואני גם לא רוצה להביא אותה למצב לא נוח, או שהיא תשכב איתי כשאין לה חשק ושתעשה את זה רק בשביל שלי יהיה טוב, מאוד חשוב לי שזה יהיה הדדי. ואני בדילמה מטורפת. יצא לי לצאת לכמה דייטים, שלא היה בהם שום מגע פיזי (אני לא שוכב בפגישה הראשונה). ומרגיש לי מוזר בכלל על לחשוב על להיות עם מישהיא אחרת. ניסיתי לעשות את חיי המין שלנו מענינים יותר כי חשבתי שאולי לא בא לה כי זה נהיה מעוס עליה אז קניתי כמה צעצועים, והוצאתי את האזיקים, ומה לא! יכול להיות שזה בגלל שבכל אקט מיני היא גומרת לפחות 3 פעמים אין לי מושג כבר החשק המיני שלי הוא הקללה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצל רוב הזוגות זה כך
13/11/2008שהחשק המיני של הגבר גבוה מהחשק המיני של האישה. נראה לי שאתה לא צריך לעזוב אותה בגלל זה. פשוט תנסו להגיע לעמק השווה - אתה מצדך תנסה להרגיע את החרמנות, והיא מצידה צריכה להתאמץ קצת יותר בשבילך ולשכב איתך יותר מפעם אחת בשבוע.
אה, ותאונן הרבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכרמל
שלי פסטרנק כץ19/11/2008ואווווו...
כל כך הרבה מילים כדי לתאר את עוצמות החשק המיני שלך.
בגדול, אני לא ממליצה לקיים מערכת יחסים שבה אין התאמה מינית ושני בני הזוג לא רואים באופן דומה (בכוונה לא אמרתי שווה כי זה באמת נדיר ) את חשיבות המיניות ביחסים.
תשובה קצרה אולי יחסית למכלול המילים שרשמת, אבל די מסכמת את הנושא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)