מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה לגברים הבוגדיםרונית14/07/2007
האם גברים יכולים להתאהב במאהבת שלהם או שרוב רובם עושים זאת רק בשביל סקס?
אני שואלת זאת מפני שיש לי ויכוח עם חברתי הנשואה שבוגדת בבעלה עם גבר נשוי. המאהב טוען שהוא מאוהב בה (היא לא המאהבת הראשונה שלו) הוא המאהב הראשון שלה והיא מאמינה לו בכל ליבה. אני טוענת בפניה שלא תאמין שהוא אומר זאת בשביל הסקס. מה אתם אומרים?
דרך אגב, לפני שהם הפכו למאהבים הם הכירו בעבודה במשך כשנה וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון. כנירה חסר לה סקס.
יורה14/07/2007כל גבר מחפס אישה יאפה נאה וסקסית. ואם היא יאצה אחד כזות והיא פותחת לו את הרגליים חופשי חודשי אז שניהם מבסורדים. אם היא אישה נאמנה לבעלה לא היתה אולכת על זה. ובקשר לגבר אני אגיד " מי הוא הגבר? הקובש את יצרו" היתי שואל לגבר אם אישתך היתה עושה אותו דבר איך היתה מקבל את זה? תירד מזה ואל תהרוס מישפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
אשף14/07/2007זה נכון שרוב הגברים אוהבים את האישה שלהם ומחפשים בעיקר סקס בחוץ אבל אל לך להסיק מסקנות נמהרות יקירתי. ישנם גברים שבאמת מתאהבים במאהבות. לא תדעי עד שלא תכירי את המאהב של החברה שלך. האזהרה שלך היא במקום כי יש הרבה מספרי סיפורים אבל אל תקבעי עובדות עבור חברה שלך. אזהרה זה בהחלט מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית, אני איתך
15/07/2007גברים שפוזלים מחוץ לנישואים עושים את זה בשביל סקס ולא בשביל מערכת זוגית, הרי זה גם ככה יש להם עם האשה הפורמלית. לצערי, וממה שאני מכירה, הם רוצים להתפרק בחוץ ולחזור להיות צעירים וככה הגזע הגברי מסדר אותנו, הבנות, בשיטת 'הפרד ומשול'.
אגב, אני מכירה אישית גבר שדווקא כן עזב את אשתו לטובת המאהבת. ברור שמקרים כאלו קורים, אבל לרוב, גברים רוצים רק סקס מהצד, ולא להפוך את זה לזוגיות מאושרת PART 2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבאדולינה ולשאר....
רונית15/07/2007אני לא אומרת שמאהבה של חברתי יעזוב את אישתו בשבילה. זה ברור לשניהם שאף אחד לא עוזב. היא בשום פנים ואופן לא מעוניינת לעזוב את בעלה. השאלה אם בכל זאת יש לגבר בוגד יש רגשות כלפי המאהבת או שזה סתם תירוץ לסקס. אני מנסה לשכנע אותה שלא תאמין כי הראש שלה "מעט" בעננים. מה את/ם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אנחנו אומרים?
סקרן17/07/2007הנה מה שאני אומר:
אני אומר שאת מזיינת את השכל.
אני אומר שאין לך מושג על מה את מדברת.
ואני ממשיך ואומר שמה שבאמת מפריע לך זה שחברה שלך נהנת וטוב לה, ואת כנראה רוצה להרוס לה...
חברה שלך ילדה גדולה, היא בטוח יודעת יותר טוב ממך מה טוב לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחטפת ג'ננה?
17/07/2007סקרני, מה קרה? מה התפוצצת על רונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחטפתי, חטפתי...
סקרן18/07/2007תשמעי, זה לא שחור ולבן כמו שהיא מציגה את זה. לבוא ולהציג את הנשים כטיפשות חלשות ומסכנות, שהגברים כל הזמן עובדים עליהם עם משפטים כמו "אני אוהב אותך, ורק את קיימת בשבילי, ואת מדהימה וכו'" זה רחוק מאוד מהמציאות. יש הרבה נשים שמחפשות רק סקס מחוץ לנישואים ולא איזה אהבה, ויש גברים שמחפשים אהבה מחוץ לנישואים ולא רק סקס. זה נכון שרוב הגברים מחפשים סקס אבל אי אשפר להכליל ויש מספיק שמחפשים גם משהו מעבר.
ונכון שיש הרבה נשים שמרגישות שהן נזנחות ע"י הבעל ומחפשות אהבה חום וקרבה בחוץ, אבל שוב זה לא כולן, ואני מכיר הרבה שרוצות פשוט סקס! סקס טהור, רוצות להתפנק ולהתפרק אם בגלל שהבעל לא מספק אותן ולא מגשים להן את הפנטזיות המיניות שלהן, ואם בגלל שפשוט בא להן להתפרפר ולחוות עוד חוויות עם מישהו אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדו..לא מסכימה איתך..
עינבר22/07/2007אולי אנחנו מסדרות אותם..לוקחות מה שאנו רוצות(אהבה חיבה סקס ).שכחת יקירה אנו בהחלט לא המין החלש:-)).... אין פה עניין של הפרד ומשול אלא של צורך הדדי של שניים שבאים כול אחד למטרתו שלו..ורונית אם היא מתאהבת או מוקסמת מדבריו..למה לנפץ לה את הענן...אולי זה מה שהיא רוצה להתאהב להרגיש מחוזרת...חשבת על זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לענבר
im22/07/2007היי. במקרה הנ"ל אף אחד לא מסדר את השני.חלק עושים את זה רק למען הסקס,וחלק באמת מתאהבים.הכל מושפע במערכת היחסים שלהם עם בני הזוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
Z18/07/2007רונית לשאלתך מצב זה הוא 50 50 מפני שתלוי איך מערכת היחסם מתקדמת נכון שבתחילת הדרך הפגישות הן אך ורק בעבור סקס ויכול להיות שגם בהמשך זה בעבור סקס לחברתך יש משקל לא קטן בעבור מה יהיו הפגישןת . על קצה המזלג!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית היקרה
ot18/07/2007
שלום לך רונית אז ככה הכל תלוי בטיב הקשר גבר נשוי יכול להיות מאוהב במאהבת במידה ויש דברים מעבר למין אז יכולה לצוץ לה גם אהבה אז זה ממש לא חשוב אם הוא נשוי או משהו אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לot-
דליה21/07/2007אני חייבת לציין שהחשיבה שלך אמיתית ונכונה רק חבל שהרבה חושבים שגבר נשוי מחפש רק סטוץ אנשים לא מבינים שיחסים בינו לבינה יכולים להיות הרבה מעבר לסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא אוהב
רפי20/07/20070הוא לא אוהב אותה אלה רק לזיין מנסיון אתן הנשים תמימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרונית
דליה21/07/2007רונית היקרה:
תתפלאי לשמוע אבל:גבר נשוי מסוגל לאהוב את המאהבת שלו אהבה מטורפת בלי קווים אדומים בלי לעצור יכול להביע אהבה אמיתית ביותר מלאת כנות אם רק ימצא את האחת שתתאים לו עם אותן תכונות כמו שלו שהן:
כנות אהבה אמיתית דאגה חיבה כמיהה להיות ביחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)