לא יודע עם להתחתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע עם להתחתן
    ערן
    05/03/2007

אני בן 27 ונראה מעולה, אני אמור להתחתן עם בחורה מדהימה שאני איתה 7 שנים, לאחרונה אני ממש חושש מזה, לא מההתחייבות כי אם מהאנרציה של היחסים שנראה לי שהובילו לחתונה
    היא מאד רוצה וגם אני רציתי עד שלפני חודש וחצי התפתתי ושכבתי עם מישהי אחרת בפעם הראשונה בכל ה7 שנים, היה לי סקס מעולה ואותה בחורה עדיין בקשר טוב איתי, אם זאת לא נורה אדומה אז מה כן!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע עם להתחתן

הוספת תגובה

• מה אתה מרגיש?

06/03/2007

אתה חושב שאנחנו יודעים אם כדאי לך להתחתן או לא? אתה מכיר את בת הזוג שלך כבר 7 שנים...אתה אמור לדעת את התשובה לשאלה הזאת.

אתה היחיד שמחליט מהן הנורות האדומות שלך.

מה גרם לך לשכב עם אישה אחרת לפני החתונה? האם מערכת היחסים בינך לבין אישתך לעתיד היא תקינה?
    בהודעה שלך לא כתבת שאתה אוהב את אישתך לעתיד...לא ציינת מה אתה מרגיש. ציינת רק מה מצופה ממך "אני אמור להתחתן"...אבל לא ברור לי מה אתה מרגיש באמת?

אם אתה לא רוצה להתחתן אתה לא צריך תירוצים בדמות אישה אחרת. הרגשות שלך בעניין הזה מספיקים בהחלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסבירי לו שאת לא דבר מובן מאליו

ר
    06/03/2007

גם לי היתה את אותה בעיה עם בעלי חוסר יחס וחוסר רצון לקיים יחסי מין. במקרה שלי הוא דווקא
    נראה טוב (גם אני נראית טוב מאד) , אבל לא מספיק חרמן.
    אני אמרתי לו שנמאס לי ואני רוצה להתגרש (אפילו פניתי לעו"ד).
    אח"כ אמרתי לו או שיבוא לטיפול זוגי או שמתגרשים.
    והתחלתי לצאת הרבה בערב (תגידי לו שאת הולכת לריקודי עם, חוגים וכו") שיתחיל לחשוד ולדאוג.
    ומה שהכי מדליק אותם זה להגיד לו "אתה לא רוצה? אין בעיה יש מספיק בחוץ שכן רוצים"
    ואז הבן אדם התחיל פתאום להשקיע כמו אני לא יודעת מה ולא עזב אותי עד שגמרתי (שזה בד"כ לא היה בראש מעיניו שאגמור).בקיצור 3 ימים רצוף קיבלתי יחס טוב במיטה.

תנסי את הכל, אם לא ילך תחליפי אותו. יש מספיק בחורים נחמדים בחוץ שיכניסו ריגושים לחייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן

ל
    06/03/2007

אי אפשר להגיד שמה שעשית צריך להדליק לך נורה אדומה, בגדול זה היה קורה במוקדם או במאוחר בייחוד אם אתה עם אותה בחורה כל כך הרבה זמן, אל תחשוש מזה, אל תאבק בזה, אני בטוחה שבסופו של דבר אתם תחתנו, אין שום קשר לחתונה וקשר מהצד (חוץ מהעובדה שזאת בגידה) התחושות לא משתנות (לפחות אצלי) אני ממשיכה לאהוב את בעלי ולחיות איתו באושר גם אם יש לי לפעמים משהו מהצד, מה שאני מנסה לומר שזה לא צריך להדליק לך שום נורות, אם זה לא יקרה היום זה יקרה בעוד שנה, וזה ממש ממש לא נורא, אני לא מעודדת את זה אבל אם זה קורה ועושה לך טוב, תמשיך, אל תאבק בזה, בסוף זה יתפוצץ לך בפנים בצורה אחרת
    תעשה חיים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן החששן

אשף
    07/03/2007

החששות שלך טבעיים ולפחות כל גבר שאני מכיר ( חברים, מילואים) היו לו את הפחדים האלה. אז זה שלא ילחיץ אותך. בנוגע לסקס עם ההיא זה לא טוב אבל מה לעשות אצלנו הגברים זה לא ממש מעיד על חוסר הרצינות שלנו עם הבת זוג. הבעיה פה היא אופי הקשר שלך עם הפרטנרית ששכבת איתה . פה אתה צריך לשקול הכל יותר בזהירות ואל תגיד שיהיה בסדר כי רוב הסיכויים שלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיות עם מישהוא זה יותר מרק סקס

מישהיא
    11/03/2007

לפעמים יש עליות ומורדות בקשר
    גם בהקשר המיני
    אל תוותר על משהיא ממשית בשביל קשר סקס-חייתי שכמו שהוא עולה בך כך הוא יתפוגג
    קשר עם מישהוא שבוחרים לחיות איתו הוא הרבה מעבר
    ואם התרגלת לבת-זוג שלך /הסקס נהייה שיגרתי
    אז תגוונו, תלמד אותה "טריקים" חדשים וכו'
    אבל מכאן ועד לוותר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו