לנשים שבפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנשים שבפורום
    אשף
    15/07/2007

תגידו לי למה כל כך מדליק אתכן לראות אותנו עושים סקס עם גבר. מה כל כך מגרה לראות גבר אוכל בתחת מגבר אחר?
    אני שואל כי אני שומע על הפנטזיה הזו מהרבה נשים. די תפסיקו... מה יש לכן מה תחת שלנו? (--:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לנשים שבפורום

הוספת תגובה

• כי לראות גבר במצב נשי

15/07/2007

זה היפוך מרגש של היוצרות. אתם תמיד כל כך חזקים וקשוחים, ואנחנו נאנקות ונחדרות. פעם אחת לראות אתכם במצב של אובדן השליטה, נאנקים - זה מרגש, לא?

חוץ מזה, מה אתה מתרגש, כל גבר שני שדיברתי איתו על זה אמר לי שזאת האורגזמה הכי טובה שיש - תוך כדי שיש לך משהו בישבן. בטח לא ניסית, הא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

אשף
    15/07/2007

אין לי בעיה להשתעשע עם אישה במשחקים עם ויברטור או אצבע. את זה ניסיתי והיה כיף אבל עם גבר? מצטער יקירתי אני מהדור הישן ולא מוכן לעשות סקס עם גבר. דרך אגב לא באת ליציע. יש לי עוד הרבה מה לספר לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו